Garmin predstavlja akcijsko kamero VIRB, ki omogoča zajem zanimivih in drznih videoposnetkov, prav tako pa prinaša nekaj zanimivih novosti na tržišču akcijskih kamer.

Snemanje v visoki definiciji

VIRB snema polni HD 1080p video, ki vam omogoča podoživljanje vsake minute vaše pustolovščine v visoko kontrastnih in nepopačenih podrobnostih. Snemanje je možno od 30 do 120 sličic na sekundo. Prav tako Garmin VIRB omogoča visokoločljivostno snemanje HD 1080p s 16MB svetlobnim tipalom CMOS. Tako visoka kakovost snemanja zagotavlja visoko kakovost videa in manjše velikosti datotek za deljenje in urejanje.

akcijska kamera garmin VirbChroma barvni zaslon

Zakaj bi do priklopa na računalnik samo upali, da vam je posnetek uspel, ko pa lahko posneti video pogledate na vgrajenem barvnem zaslonu? 1,4 palčni (3,6 cm) Chroma barvni zaslon omogoča enostavno nastavitev naprave in predvajanje posnetkov. WideVü leča zajame vso akcijo, visoko ločljivi Chroma zaslon pa omogoča enostavno pomikanje po menijih, nastavitev in predvajanje posnetkov. Preverite pogled preden skočite, izberite počasni posnetek ali menjajte med fotografiranjem in snemanjem. Chroma zaslon za osvetlitev uporablja ambiento svetlobo, kar naredi sliko dobro vidno tudi v močni sončni svetlobi. 

Dolga avtonomija baterije

Za svoje delovanje porabi zelo malo energije, zato VIRB z enim polnjenjem baterije omogoča več kot tri ure posnetkov v polni HD ločljivosti (1080p). 

 

 

Senzorji in daljinsko upravljanjeGarmin Virb akcijska kamera

VIRB omogoča obstoječim Garmin uporabnikom, da izkoristijo prednost Garmin ekosistema. Uporabniki lahko vklopijo in izklopijo snemanje ter delajo foto posnetke na napravi z uporabo ANT+ brezžične povezave. Dodatno ANT+ omogoča uporabnikom upravljanje več povezanih VIRB kamer hkrati. Le vklopite snemanje na glavni kameri in tudi vse ostale povezane kamere bodo pričele s snemanjem.

Kompaktno ogrodje

VIRB je dovolj trpežen, da posname najzahtevnejše posnetke takoj, ko odstranite embalažo. Z robustnim ohišjem, VIRB ustreza IPX-7 standardu vodoodpornosti – zdrži nenamerno potopitev v vodi globine do enega metra do 30 minut – zato lahko z njim snemate aktivnosti kot so smučanje in vožnja s kajakom brez dodatne zaščite in bojazni pred poškodbami. Opcijsko ohišje je na voljo za podvodno snemanje, prav tako široka paleta nosilcev za pritrditev VIRB na krmilo, čelado, desko za deskanje na vodi in več.

Dodatki za akcijsko kamero Garmin VirbSnemanje in predvajanje

Uporabnikom ni potrebno profesionalno snemalno znanje, za snemanje posnetkov z VIRB. Funkcije za izboljšanje posnetkov zagotavljajo kvalitetne posnetke že pred urejanjem le-teh. Tehnologija digitalne stabilizacije slike omogoča mirne posnetke, funkcija korekcije popačenja slike zaradi učinka ribje oko, ki je pogost pri tovrstnih kamerah uporabniku omogoča avtomatsko korekcijo. Poleg visoko kvalitetnega videoposnetka, VIRB lahko posname posnetke ločljivosti 16 MP. VIRB lahko snema fotografije med snemanjem videoposnetka. VIRB ima tudi micro HDMI izhod za predvajanje vsebin in microSD režo, ki podpira kartice velikosti do 64GB (na kartico 64GB microSD lahko posnamete več kot sedem ur 1080p videoposnetka).

Enostavno urejanje posnetkov

Z brezplačno programsko opremo VIRB lahko na računalnik prenesete vaše video posnetke ter jih urejate in jih opremite s podatki iz senzorjev vaše Garmin naprave. Delite jih lahko z družino in prijatelji ali jih objavite na družabnih omrežjih kot so YouTube, Facebook in Instagram.

Dimenzije

Velikost: 32 mm x 53 mm x 111 mm  –  Velikost zaslona: : 1.4″ (3,6cm) ločljivost: 205×148

Teža

Brez baterije: 135 g  –  Z baterijo: 177 g  –  Z baterijo in osnovnim nosilcem: 203 g

V videu lahko vidite kako vsestranska in uporabna je akcijska kamera Garmin VIRB.

 

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori