Pobliže spoznajte Philipsov pametni in Ambilight TV sprejemnik 47PFL7008K.

Zasnova brez okvirja

Elegantna. Minimalistična. Diskretna. Čudovito izdelana iz enotnega visokokakovostnega stekla. Robovi plošče so prevlečeni z izjemno tankim kovinskim zunanjim ovojem. Popolnoma polepša vsako notranjo opremo.

Philips Ambilight TVVgrajena storitev Skype in kamera

Klicem dodajte novo dimenzijo in izkušnjo delite z najbližjimi, kjerkoli že so. S storitvijo Skype lahko prek televizorja z vgrajeno kamero v dnevni sobi opravljate glasovne in videoklice.

Vgrajen Wi-Fi

Vgrajeni vmesnik Wi-Fi televizorja Philips Smart TV omogoča enostavno in hitro povezavo z domačim omrežjem, kar vam nudi dostop do vseh spletnih vsebin (aplikacije, internet, komunikacijska orodja) ter brezžično izmenjavo med napravami v vašem domu – tako lahko hitro in enostavno med napravami izmenjujete fotografije, videoposnetke, opravila in podobno.

Spletne aplikacije Smart TV

Izkoristite možnosti, ki presegajo tradicionalno televizijo. Filme, videoposnetke, igre in druge vsebine in spletnih videotek izposojajte ali pretakajte neposredno na televizor. S storitvijo Smart TV si oglejte priljubljene oddaje, ki ste jih zamudili, in uživajte v širokem izboru spletnih aplikacij. Prek storitve Skype™ ali družabnih omrežjih bodite v stikih s sorodniki in prijatelji. Ali pa samo brskajte po spletu.

 

 

Daljinski upravljalnik s tipkovnicoPhilips daljinec s tipkovnico

Intuitivni daljinski upravljalnik vam nudi vse običajne možnosti, kot so smerne tipke, nastavitev glasnosti in bližnjične tipke. Na spodnjem delu daljinskega upravljalnika je tipkovnica za enostavno vnašanje besedila. In kar je najboljše, pametni daljinski upravljalnik ima giroskopske senzorje, zato ve, kako je obrnjen – torej lahko vnašate besedilo brez skrbi, da bi pomotoma preklopili kanal.

Aplikacija MyRemote

Z aplikacijo in brez daljinskega upravljalnika upravljajte televizor in snemajte vsebine. iPad ali pametni telefon spremenite v univerzalni daljinski upravljalnik z vsemi možnostmi originalnega daljinskega upravljalnika in dodatnimi možnostmi, kot je vnašanje besedil. S funkcijo SimplyShare vsebine prenašate na televizor. S funkcijo Wi-Fi Smart Screen digitalne TV-vsebine prenašajte v naprave. Z aplikacijo MyRemote snemajte najljubše oddaje. Brskajte po programskem TV-vodniku in izberite oddaje, ki jih želite posneti in si jih lahko ogledate pozneje.

Wi-Fi Miracast

Želene vsebine si oglejte kadarkoli in kjerkoli. Vsebine prezrcalite v naprave in si jih oglejte na velikem zaslonu. Izmenjujte fotografije v pametnem telefonu, prenosnem računalniku in drugih napravah. Enostavno vzpostavljajte povezave in tehnologije uporabljajte na več napravah.

3-stranska funkcija Ambilight XL

S patentirano Philipsovo tehnologijo se zaslon zdi precej večji, užitki ob gledanju pa je zato pristnejši, saj tehnologija s treh strani zaslona projicira zelo širok svetlobni sij na steno okrog televizorja. Barva se samodejno prilagaja sliki na televizorju. Zaradi funkcije prilagajanja steni je barva svetlobe popolnoma usklajena s sliko na televizorju ne glede na barvo zidu. Gledanje lahko prilagajate z različnimi nastavitvami.

Philips SMART TV

Easy 3D

Pasivna 3D-tehnologija, ki zagotavlja vrhunsko 3D-sliko brez migetanja in z malo odsevi, vam omogoča dolgotrajno udobno gledanje. 2Dvsebine lahko pretvorite v živahne in brezhibne 3D-vsebine. Elegantna in lahka 3D-očala so udobna za nošenje in ne potrebujejo baterij.

Energija

Philips že več let razvija tehnologijo za nižjo porabo energije svojih izdelkov. Kot rezultat tega je večina Philipsovih izdelkov prejela zelene energijske oznake. Temnejša zelena oznaka označuje nižjo porabo energije, zato je vaš račun za elektriko nižji, izdelek pa je prijaznejši do okolja.

Smart TV

Smart TV – svet spletnih aplikacij, filmov za izposojo in televizijskih storitev. Izkoristite možnosti, ki presegajo tradicionalno televizijo. Filme, videoposnetke, igre in druge vsebine iz spletnih videotek si izposojajte ali jih pretakajte neposredno na televizor. S storitvijo Smart TV si oglejte priljubljene oddaje, ki ste jih zamudili in uživajte v širokem izboru spletnih aplikacij. Prek storitve Skype ali družabnih omrežjih bodite v stikih s sorodniki in prijatelji. Ali pa samo brskajte po spletu.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori