Pred časom je veljalo, da so prenosni računalniki le zasilno nadomestilo za namizni računalnik. Asus s serijo Strix uspešno dokazuje, da temu ni več tako. Asus Strix SCAR III z RTX 2060, i7 procesorjem, 16GB RAM spomina in 144Hz zaslonom ponuja najboljšo igralno izkušnjo, in to v kompaktni obliki.

Strix Scar 3
Strix Scar III

Specifikacije

  • Intel i7-9750H
  • 1TB HDD – 256GB SSD
  • 16GB DDR4 RAM
  • RTX 2070
  • 144Hz zaslon

Novost v seriji Strix in na splošno igralnih prenosnih računalnikih je dodatek nove Asusove funkcije Keystone. To je majhen NFC ključ, ki se namesti na desno stran vašega Hero 3 ali Scar 3, in ga lahko uporabite za samodejno nalaganje predhodno nastavljenih igralnih profilov, kot tudi za odklepanje šifrirane particije na trdem disku.

Vsaka tipka na tipkovnici je v črni barvi s prosojnimi črkami, kar omogoča, da bogate RGB luči zasijejo od spodaj. Vsako je moč programirati posebej, da zasije v takšni barvi, kot si želite.

Asus Strix Scar 3

Pod pokrovom je procesor Intel Core i9-9880H in grafika Nvidia GeForce RTX 2070.

Če se vam zdi, da bosta grafična kartica in procesor delovala tako vroče, da bo prežgalo luknjo skozi vašo mizo, potem morate slišati za dvojne 12V n-Blade ventilatorje in zračne cevi, odporne proti prahu, ki so zasnovane tako, da dobro hladijo komponente. V primerjavi s prejšnjimi generacijami prenosnih računalnikov Strix je bil tečaj rahlo premaknjen, tako da iz zadnjega dela prenosnika lahko odtaka več zraka.

Asus Strix Scar 3

Običajni Silent, Turbo in Balanced načini, ki jih Asus ponuja na igralnih napravah, so prisotni in delujejo odlično, tako da, če imate primerne igralne slušalke, lahko preklopite v Turbo način in pustite ventilatorje, da hladijo te zmogljive komponente.

Kliknite za povezavo do prenosnika

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori