Spoznajte enega prvih računalnikov, ki v eni napravi združuje tablični, prenosni in podporo za namizni računalnik. Spoznajte Asus Transformer Book Trio.

Asus Transformer Book TrioPrenosnik. Tablični računalnik. Namizni računalnik. V enem.

ASUS Transformer Book Trio poganja zmogljiv Intelov procesor 4. generacije, ki je bil zasnovan za najbolj učinkovito delovanje ravno v sobivanju z operacijskim sistemom Windows 8. Slovi po svoji energetski učinkovitosti in dolgotrajnem delovanju.

Z 11,6 palčnim (29,5 cm) multitouch zaslonom na dotik se lahko hitro spremeni v učinkovit tablični računalnik z dvojedrnim procesorjem, ki ga poganja operacijski sistem Android 4.2.

Medtem ko zaslon Asus Transformer Book Trio uporabljate kot tablični računalnik, tipkovnici ni potrebno ležati v kotu. Nanjo priklopite svoj namizni računalnik ali še bolje SMART TV sprejemnik in ga spremenite v pravi mali računalnik. Tipkovnica z vgrajeno sledilno ploščo (touch pad na tipkovnici) bo tako izkušnjo na vašem pametnem TV sprejemniku še poenostavila.

Delo, zabava in prosti čas v eni napravi

Vse elemente – delo, zabavo, prosti čas, informiranje, komuniciranje – lahko sedaj opravljate prek ene naprave. Napravo iz prenosnega računalnika v tabličnega enostavno pretvorimo s pritiskom na en gumb. V trenutku se avtomatično spremeni tudi operacijski sistem. Računalnik zazna, da ga želite uporabljati kot tabličnega in uporabniku v trenutku ponudi okolje Android 4.2. – dostop do milijonov najrazličnejših aplikacij prek Trgovine Play, odziven multitouch zaslon na dotik z ločljivostjo 1920 x 1080 in dvojedrni procesor je zgolj nekaj osnovnih lastnosti, ki odlikujejo tablični računalnik Asus Transformer Book Trio.

Preklop med operacijskima sistemoma Android in Windows 8Eleganten in zmogljiv

Zmogljivost treh naprav v eni omogoča sodoben dvojedrni procesor. Ko je računalnik v stanju prenosnika in deluje v okolju Windows 8, ga poganja četrta generacija Intel Core i7 procesorja, ki je bil zasnovan za aktivno multioperacijsko delovanje, energijsko učinkovitost in dolgo življenjsko dobo baterijo. Ko računalnik Asus Transformer Book Trio s preprostim pritiskom na gumb spremenimo v tablični računalnik, se preklopi tudi operacijski sistem. Operacije prično teči v okolju Android 4.2 z zmogljivim dvojedrnim Intel Atom procesorjem.

Zaslon Transforme Book Tria se ponaša z ločljivostjo kar 1920 x 1080. Velikost zaslona je 11, 6 palcev oziroma 29,5 cm. To prinaša enostavno uporabo in delovanje v načinu prenosnega delovanja in velik, pregleden in zmogljiv tablični računalnik.

 

 

Podvojite zabavo

Enostavno upravljanje - Asus Trio

Zaradi dveh operacijskih sistemov, ki poganjata tablični in prenosni računalnik Asus Trio, je uporabniku omogočen dostop do dvojne baze aplikacij. Tako lahko enostavno uživate v kakovostnih video vsebinah, poslušate glasbo prek raznovrstnih aplikacij in izkoriščate vse prednosti Google trgovine aplikacij Google Play kot seveda tudi Windows Store.

Na eni napravi boste tako lahko poganjali Microsoftovo programsko opremo za aktivno delovanje – Word, Excel, Access, PowerPoint – kot seveda priljubljene Googlove aplikacije preko sistema Android. Vse naložene informacije, datoteke, aplikacije in osebno delo lahko enostavno prenašate med tabličnim in prenosnim računalnikom, kar posledično pomeni, da s podatki lahko krmarite med obema operacijskima sistemoma.

Pogled z dveh strani

Transformer Book Trio je opremljen s sprednjo in zadnjo kamero, kar omogoča dvojni pogled na svet. Tako z vaše perspektive gledanja, kot s pogledom v uporabnika, kar komunikacijo prek spleta še poenostavi. Zadnja kamera je sposobna snemati video vsebine v 720p HD kakovosti in zajema do 30 sličic na sekundo. Video pogovori bodo tako jasni, ostri in kakovostnih barv. Sprednja kamera s 5 milijoni slikovnih točk in samodejnim ostrenjem je idealna za lepe fotografije in video posnetke.

Zmogljiva baterija

Kakovosten zvok

Transformer Book Trio se ne ponaša le s prefinjenim dizajnom, ampak tudi z vgrajenim kakovostnim zvočnim sistemom, ki vaš prenosni računalnik prelevi v izvrstno multimedijsko napravo. Tehnologija SonicMaster, ki je vgrajena v Asusov računalnik je zasnovana z vizijo kakovostnega prostorskega zvoka in zmogljivo avdio tehnologijo, ki skrbita za nepozabno izkušnjo poslušanja glasbe in predvajanja zvoka najrazličnejših multimedijskih vsebin.

Kakovosten zvokPosebna značilnost Asus Transformer Book Tria je tudi ta, da ima ločeni zvočni enoti. Tako je zagotovljen kakovosten zvok, ki prihaja iz zaslona računalnika, ko ga uporabljate kot tablični računalnik in zmogljiv zvočni sistem, ki je vgrajen v tipkovnico, kadar ga uporabljate kot prenosni računalnik ali kot podporo namiznemu računalniku.

Avdio pomočnik – Audio Wizard – s petimi pred-nastavljenimi funkcijami poslušanja, zagotavlja optimalne zvočne pogoje za različne vrste glasbenih žanrov ali drugih vsebin, ki bi si jih želeli ogledati.

Prav tako ima naprava vgrajen mikrofon za enostavno komunikacijo preko najrazličnejših aplikacij za pogovor preko spleta (Skype, Messenger, Viber …).

 

 

 

Nagrada CES za inovativnostNagrada CES 2014 za inovativnost

Asus Transformer Book Trio je na največjem sejmu zabavne elektronike CES 2014 prejel nagrado za inovativnost na tehnološkem in oblikovalskem področju. Naprava je namreč lepa in očesu prijazna, ter uporabniško in tehnološko kakovostno zasnovana, tako za običajnega kot tudi naprednega uporabnika.

Osnovne specifikacije računalnika Asus Transformer Book Trio

  • Operacijski sistem: Windows 8 in Android Jelly Bean 4.2
  • Procesor: Intel® Core™ i7-4500U in Intel® Z2560 1.6GHz
  • Zaslon: 11.6 palčni (29,5 cm) HD IPS
  • Kapaciteta diska: do 1TB HHD
  • Zvok: ASUS SonicMaster avdio

Oglejte si video, ki prikazuje delovanje naprave, preklop med operacijskimi sistemi in izgled naprave Asus Transformer Book Trio. 

 

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori