Praktičen in hiter način priprave mlečnega napitka za otroke v nekaj sekundah in le s pritiskom na en gumb.

Svet otroške opreme je priča nenehnim inovacijam in izboljšavam, ki pripomorejo k lažjemu ter bolj brezskrbnemu starševstvu. Baby Brezza Formula Pro, naprava za avtomatično pripravo stekleničk prilagojenega mleka, je ena izmed tistih, ki združuje sodobno tehnologijo z materinsko skrbnostjo. Formula Pro samodejno zmeša vodo in izbrano količino mlaka v prahu ter mlečni napitek segreje na primerno temperaturo 37°C. Vse to v manj kot 12 sekundah in samo s pritiskom na gumb. Zahtevne nočne operacije sredi noči so sedaj stvar preteklosti.

Idelana kombinacija mleka in vode Naprava za pripravo mleka Baby Brezza

Nekatere mame se za dojenje ne odločijo, druge te možnosti nimajo, tretje izberejo kombinacijo dojenja in hranjenja po steklenički. Prilagojeno mleko je po sestavi podobno materinemu, vendar je pri tem pomembna priprava napitka, da otroku ne povzroča bolečin v trebuščku. Do tega lahko pride zaradi močnega stresanjem stekleničke, pri katerem se naredijo mehurčki, ki otroku povzročijo napenjanje. Baby Brezza Formula Pro je zasnovana tako, da do napak ne more priti. Količina vode in mleka v prahu je vselej idealna, napitek popolnoma zmešan in prav vedno segret na optimalno temperaturo.

Vedno idelana kombinacija mleka in vode Baby BrezzaPrilagodljive nastavitve

Formula Pro je univerzalna in prilagodljiva za vse velikosti stekleničk. Nastavitve se prilagodijo izbranemu mleku (blagovna znamka, gostota itd.) in steklenički, zato da je napitek vselej popoln. Mleko v prahu je shranjeno v zračno nepropustnem zalogovniku, v katerega lahko stresete do 500 g mleka, odpirate pa ga le takrat, ko je potrebno dodati novo zalogo. Oba zalogovnika, tako za mleko kot vodo, sta preprosto snemljiva in se ju lahko opere v pomivalnem stroju. Plastične komponente Baby Brezza Formule Pro ne vsebujejo BPA.

Baby Brezza je novost te pomladi, ki je že na voljo ekskluzivno samo v trgovinah Big Bang. “Želimo odgovarjati na potrebe sodobnega starša. Naše ključno vodilo pri iskanju novih produktov je zato njihova uporabna vrednost. V svojem asortimanu želimo le take, ki izstopajo po svoji funkcionalnosti, drugačnosti, najvišje kakovosti in tehnološke dovršenosti”, pravi David Grozina, CEO pri podjetju MiniMe, uvozniku Baby Brezza za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo in Črno goro.

Video vsebine o pripravi, nastavitvah, čiščenju in o prvem rokovanju si lahko ogledate TUKAJ.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori