Helikopter, ki se upravlja brezžično s pomočjo pametnega telefona ali tabličnega računalnika

Blagovna znamka Beewi navdušuje s svojim izborom pametnih igrač nove generacije, ki so namenjene tako mladim in starejšim uporabnikom. Za upravljanje helikopterja uporabljate kar svoj pametni telefon ali tablični računalnik. Upravljanje je preprosto, saj z zaslonom na dotik ali nagibanjem aparata določate želeno smer in višino leta. Vse kar morate narediti je, da si na napravo s katero boste vodili helikopter, namestite brezplačno Beewi aplikacijo (iTunes, Google Play).

BeeWi Stormbee

Mobilna aplikacija je razvita za operacijska sistema Android in iOS, zato morate biti pred nakupom pozorni na to, da izberete model helikopterja, ki podpira operacijski sistem naprave s katero boste igračo upravljali. Po uspešno nameščeni aplikaciji, preko Bluetooth povezave vzpostavite povezavo še med napravo za upravljanje in helikopterjem. To naredite le pred prvim vzletom, saj se Bluetooth povezava pri ponovnem zagonu helikopterja vzpostavi samodejno. Ko je poveza uspešno vzpostavljena lahko začnete z letalskimi podvigi.
Na voljo sta dve različici helikopterja, in sicer Stingbee in Stormbee. Sam princip delovanja je enak, le da različica Stingbee poleg osnovnega kompleta ponuja tudi priloženo infrardečo tarčo s petimi težavnostnimi stopnjami, ponuja pa tudi možnost bojevanja s še enim helikopterjem, pri čemer je nasprotnik po petih zadetkih sestreljen.

BeeWi helikopter

Helikopter je oblikovan tudi za uporabo na prostem. Z dometom, večjim od dvajsetih metrov in polnilno litijevo baterijo bo vaša zabava nepozabna. Prepustite se svoji igrivosti in prebudite otroka v sebi.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori