BeeWi je znamka pametnih igrač, ki jih upravljamo s svojim pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom.

BeeWi je blagovna znamka pametnih igrač, ki bo verjetno še bolj kot majhne otroke navdušila tiste malo večje otroke. Avto lahko brezžično upravljate s svojim pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom, spredaj pa ima nameščeno kamero, ki bo vašo pot še posnela ali fotografirala.

Tako lahko avto vodite na daljavo, tudi iz druge sobe, saj na posnetku v aplikaciji točno vidi, kje je avto in kam ga usmerjate. Enostavno krmarjenje in hitra odzivnost vas bosta navdušili.

Za uporabo morate najprej z uradne strani proizvajalca prenesti mobilno aplikacijo Buggy pad, preko katere upravljate avto. Nato preverite, da je baterija v pripravljenosti in napolnjena.

Preden boste prvič uporabljali avto, polnite baterijo vsaj 3 ure, da se popolnoma napolni. Da je baterija polna, boste opazili, ko se ugasne lučka na USB priključku. Zatem jo znova vstavite v avto in ga vključite. Odprite mobilno aplikacijo in pričnite z zabavno vožnjo.

Beewi Mini Cooper

Podjetje Beewi je razširilo svojo ponudbo pametnih igrač. Razvili so linijo avtomobilčkov, ki se upravljajo daljinsko, s pomočjo Bluetooth povezave. Legendarni Mini Cooper S, Mini Coupe in Fiat 500 bodo popestrili zbirko vaših najljubših igrač.

Za upravljanje uporabljate vaš pametni telefon ali tablični računalnik. Pri nakupu izberite takšen model avtomobilčka, ki bo odgovarjal operacijskemu sistemu vaše mobilne naprave. Tako lahko izbirate med različico avtomobilčka z Android ali iOS operacijskim sistemom.

Pred začetkom uporabe je na vašo napravo potrebno namestiti brezplačno Beewi mobilno aplikacijo (iTunes, Google Play). Ko je aplikacija uspešno nameščena, vzpostavite še Bluetooth povezavo med avtomobilčkom in mobilno napravo, s katero boste upravljali vozilo. Zdaj lahko začnete z vožnjo, pred tem, pa je potrebno v avtomobilček vstaviti tri akumulatorske baterija AA, ki pri nakupu še niso priložene. Svetujemo vam, da si omislite polnilec in polnilne baterije, saj se vam bo nakup le-teh povrnil že po nekaj polnjenjih.

Avtomobilček upravljate s pomočjo zaslona na dotik ali z nagibanjem vaše mobilne naprave. Z dometom, večjim od 15 metrov, bo vaša zabava brezmejna. Prepustite se nepozabni dirkalni izkušnji in se pridružite najboljšim adrenalinskim dirkačem.

Oglejte si tudi video predstavitev avtomobila Scara Bee.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori