Z močjo pametne generacije Beko neguje in varuje našo lepo in edinstveno naravo.

Potreba po varčevanju z energijo in naravnimi viri ni bila še nikdar tako v ospredju kot je danes. Ekološko razmišljanje se začne pri sami zamisli o energetsko učinkovitih izdelkih z možnostjo recikliranja. Blagovna znamka Beko se drži svoje filozofije o okolju prijaznih izdelkih. V skladu s svojo zeleno vizijo o delovanju, ki je okolju prijazno, ponuja izdelke energijskih razredov A++ in A+++. 

Ustvarili so ekološko pametne izdelke, ki pomagajo ohranjati naše okolje in bivalni prostor. Z bistveno manjšo porabo energije izdelki Beko dosegajo zavidljive rezultate. Tako lahko z določenimi modeli pomivalnih strojev pomijete kar 151 enot posode s samo 6 litri vode, ekološko pametne pečice prihranijo tudi do 40 % več energije, hladilniki energijskega razreda A+++ pa prihranijo za 60 % več energije v primerjavi s hladilniki energijskega razreda A, prav tako pa uporabljajo hladilne pline, ki niso škodljivi za zdravje, ozon in okolje. Pri skrbi za okolje ne potrebujete veliko denarja, časa ali energije. S pametnimi rešitvami znamke Beko lahko zmanjšate vaš račun za elektriko in za vaše najbližje poskrbite na okolju prijazen način.

Beko pametne rešitve

Pri Beku verjamejo tudi, da je šport pomemben v življenju ljudi. Zato Beko podpira vse športne dogodke, najbolj pa košarko. Dinamičen, zabaven in mlad značaj znamke Beko je v sorazmerju z naravo košarke. S pomočjo košarke podpirajo mlade generacije in spodbujajo razvoj komunikacije in družbenih sposobnosti, kot so skupinsko delo, hitro razmišljanje in samozavest.

Svet ni več enak kot nekoč. Današnja generacija ima visoka pričakovanja, kljub temu pa bi radi tudi privarčevali. Ne želijo izgubljati naravnih virov, svojega časa in družinskega proračuna. Ne želijo sklepati kompromisov o kakovosti, tehnologiji in oblikovanju. Zahtevajo učinkovitost in uspešnost; najboljše iz obeh svetov. Oglejte si video, kjer vam proizvajalec Beko razloži kako se lotevajo pristopa k bolj ekološki rabi gospodinjskih aparatov in bele tehnike. 

 

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori