V trgovinah Big Bang in spletnem centru bigbang.si vas pričakujemo s pestrim naborom storitev.

Big Bang Asistent

Najboljši pomočnik pri nas - Big Bang Asistent

Z Big Bang Asistentom vam nudimo dodatne storitve, s katerimi si boste prihranili čas in dodatne stroške. V sklopu Big Bang Asistenta vam ponujamo dostavo, vnos, montažo, priklop in osnovno funkcionalnost za vaše nove izdelke, ki jih kupite pri nas ali tudi pri drugih ponudnikih. Naši izvajalci opravljajo kakovostne in zanesljive storitve. V kakovost naših storitev smo tako prepričani, da vam v primeru, da z njimi niste zadovoljni, kupnino storitve povrnemo. Brezplačno vam dostavimo vaš nov kupljen izdelek in prav tako brezplačno odpeljemo vaš star in odslužen aparat. Brezplačno vam nudimo tudi vnos, vašega novega izdelka v stanovanje, ne glede na to ali do vašega stanovanja vodijo le stopnice in se nahajate v najvišjem nadstropju.

Ob nakupu računalnika vam nudimo potrebno IT podporo v smislu – povezave na internet, spopademo se z virusi na računalnikih, namestimo in popravimo strojno opremo. Televizor in hi-fi naprava (komponenta) bosta našla nov prostor v vašem domu, saj vam z našimi izvajalci uredimo namestitev na stenski nosilec, uredimo programe in televizor povežemo z ostalimi komponentami. Uredimo tudi izris za hi-fi naprave, da bo zvok v vašem domu optimalen.

Preko naših izvajalcev vam nudimo tudi kakovostne storitve montaže in priklopa po ugodnih in konkurenčnih cenah. Vse kar morate storiti je, da v najbližji trgovini Big Bang prosite za kontakt izvajalca ter se z njim dogovorite za datum in kraj montaže in priklopa.

Big Bang tečaji Big Bang Tečaji

Ekipa izkušenih predavateljev vam bo v pomoč pri spoznavanju osnovnih znanj računalništva, fotografije ali uporabe tabličnega računalnika.

Foto tečaj

Veselilo nas bo, če boste v naši družbi vstopili v svet fotografije. S poznavanjem osnovnih zakonitosti fotografiranja in prednosti, ki jih prinašajo digitalni fotoaparati, lahko svoje fotografije nadgradite v prave umetnine in uživate v vsakem posnetku.

Ekipa izkušenih predavateljev fotografov vas bo naučila majhnih skrivnosti, s katerimi bodo vaše fotografije videti kot fotografije profesionalcev in vam podala informacije, ki vam bodo v pomoč, da boste posneli ostrejše, in barvitejše fotografije.

Pridružite se facebook skupini Big Bang Fotografi, kjer vas dnevno čakajo foto nasveti, zanimivosti iz foto sveta, nagradne igre, izzivi in še in še … 

Prijavi se na tečaj

Računalniški tečaj

Ekipa izkušenih predavateljev v Big Bangu vam bo v pomoč pri spoznavanju osnovnih znanj računalništva. Predstavili vam bomo računalniške programe, uporabo interneta, uporabo elektronske pošte, elektronskega bančništva, družabnih omrežij (Facebook), urejanja fotografij, snemanja CD-jev in še več.

Prijavi se na tečaj

Tečaj tabličnega računalnika 

Tablični računalniki omogočajo veliko zabave. Vaše najljubše vsebine so oddaljene le za en dotik, udobno nameščeni na kavču pa lahko pregledujete spletne strani, nakupujete, poiščete ponudbo za počitnice ali po skypu govorite s prijatelji. Neomejene zabavne in poučne vsebine bodo zaposlile tudi vaše otroke in presenečeni boste, ko bodo kar na enkrat znali računati, pisati ali poimenovati živali, predmete v angleščini.

Ekipa izkušenih predavateljev v Big Bangu vas bo naučila uporabljati aplikacije, ki vam bodo v pomoč pri vsakdanjem delu in pri novih zabavnih izkušnjah. Poleg tega boste spoznali povezljivost tabličnih računalnikov z ostalimi napravami, ki jih morda doma že uporabljate (digitalno televizijo, digitalnim fotoaparatom, zvočno postajo, računalnikom, pametnim mobilnim telefonom).

Prijavi se na tečaj

Big Bang Izberi & Prevzemi

Izberi & Prevzemi v Big BanguKupite v spletnem centru, prevzemite v trgovini

Ob naročilu v spletnem centru bigbang.si lahko izberete prevzemno mesto, ki je za vas najbolj priročno. Svoje naročilo lahko prevzamete v katerikoli izmed šestnajstih trgovin Big Bang po Sloveniji. Nakup lahko poravnate vnaprej prek spleta ali ob prevzemu v trgovini.

Izberete plačilo na obroke ali razrezano ceno

Zagotovo poznate našo posebno ponudbo izdelkov po razrezanih cenah. Zdaj lahko nakup na razrezano ceno opravite tudi prek spletnega centra bigbang.si in is izberete katerokoli našo trgovino, kjer boste sklenili kreditno pogodbo. Prav tako lahko izberete tudi katero izmed drugih možnosti nakupa na kredit.

Uporabite prenovljene filtre in iskalnik za brskanje med izdelki

Da boste še lažje našli izdelek, ki vas zanima ali glede na različne lastnosti izbrali tistega, ki je za vas najbolj primeren, vam bodo v pomoč prenovljeni filtri in iskalnik.

In nenazadnje – v našem spletnem centru že dolgo ponujamo udoben nakup iz naslanjača

Kupite TV sprejemnik ali belo tehniko udobno preko spletnega centra, naše prijazno osebje pa vam bo naročilo dostavilo, vneslo v stanovanje in odpeljalo staro napravo. Povsem brezplačno. Preberite več o dostavi ter možnostih montaže in priklopa.

Big Bang KaskoBig Bang Kasko

Big Bang Kasko je storitev, s katero lahko izdelkom bele tehnike ter zabavne in hišne elektronike zagotovite dodatno zaščito in zavarovanje za naključno škodo.

Dodatna zaščita in zavarovanje za naključno škodo

Za svoj izdelek lahko izberete dodatno zaščito in zavarovanje za naključno škodo za obdobje 3 ali 5 let. Takšna zaščita presega trajanje garancije proizvajalca oziroma prodajalca. Svojo napravo zaščitite za primere morebitnih napak v materialu oziroma napak, nastalih pri izdelavi izdelka, in hkrati za primere nepredvidenih poškodb. Zaščita je na voljo za izdelke v vrednosti do 5.000 €.

Dodatna zaščita in zavarovanje za naključno škodo – za mobilne telefone

Pri mobilnih telefonih lahko izberete storitev, ki velja 2 leti, na voljo pa je za telefone v vrednosti do 1.000 €.

Zavarovanje za naključno škodo

Če ima vaš izdelek že 5-letno garancijo proizvajalca, lahko izberete samo zavarovanje za naključno škodo za obdobje 5 let. Tako bo vaš izdelek zavarovan vprimeru nepredvidenih poškodb. Big Bang Kasko je storitev, ki jo zagotavlja zavarovalnica Allianz (več o zavarovalnici lahko preberete na spletni strani www.allianz.si). V času veljavnosti storitve bo zavarovalnica v skladu s splošnimi pogoji krila strošek nadomestitve vrednosti zavarovanega izdelka oziroma njegovega popravila.

Za še več informacij, si oglejte Kasko brošuro

Katere naprave lahko zavarujete?

Big Bang CeWe – fotografije velikega formata v nekaj sekundah

Big Bang CeWe - natisni v velikem formatu

V podjetju CeWe Color na leto luč sveta ugleda več kot 3 milijarde barvnih fotografij fomata 10×15 cm, ki bi, če bi jih postavili eno zraven druge, tvorile linijo, dolgo 450 616,32 km. Ta trak bi lahko okrog Zemlje ovili – desetkrat!!CEWE COLOR je leta 2007 izdelal več kot milijon fotoknjig in je največje svetovno podjetje na področju industrijske izdelave fotografij. Podjetje je v Oldenburgu v Nemčiji leta 1961 ustanovil senator h.c Heinz Neumüller.

Najvišja kakovost!

CEWE fotoknjiga vrvi s čudovitimi spomini. S pomočjo brezplačnega fotoprograma lahko dizajn svoje fotoknjige prilagodite svojemu okusu, zmožnostim in idejam. Zabavno in enostavno oblikujte fotoknjigo, mi pa vam jo izdelamo in pošljemo na izbrani naslov.

Vašo CEWE FOTOKNJIGO natisnemo s pomočjo zadnje tehnologije digitalnega natisa in tiskalnikov. Visokokakovostne tehnološko napredne naprave vam zagotavljajo najvišjo kakovost. .

Notranje strani natisnemo na sijajni papir. CEWE fotoknjiga lahko vsebuje tudi več kot 98 strani, tako da bodo v njej z lahkoto msto zase našle vse fotografije in besedila. .

Natisnjene strani so narezane na izbrano velikost in nato profesionalno povezane. Embalaža, v kateri vam pošljemo vašo fotoknjigo, zagotavlja, da bo fotoknjiga do vas prišla v prvotnem stanju. .

V le nekaj dneh po oddaji naročila, boste prejeli lastno, popolnoma osebno in izvirno, profesionalno fotoknjigo.

Naroči fotoknjigo

Big Bang Prevzem in Oddaja pošiljk

Big Bang v sodelovanju z GLS ponuja inovativno storitev Parcel SHOP. Vaš paket lahko odslej prevzamete ali oddate v katerikoli izmed 16 trgovin Big Bang po Sloveniji. Vse kar morate storiti je, da označite, kje želite vaš paket prevzeti.

V Big Bangu vemo, da je čas dragocena vrednota, zato zakaj ne bi vaš paket prišel čim bližje vam?

Preverite lokacije naših trgovin in odpiralne čase. Trgovine so odprte do 20. oziroma 21. ure, kar vam omogoča, da svoj čas lahko prilagodite našemu poslovanju.

S storitvijo Parcel SHOP lahko paket pošiljate kamorkoli in računate na:

– hitro in zanesljivo vročitev, tako doma kot v Evropi,
– pridobitev ažurnih informacij o paketu v sistemu GLS track&trace, ki ga najdete na spletni strani www.gls-slovenia.com,
– zavarovanje pošiljk do vrednosti 2.000 €,
– potrdilo o prejemu, ki ga podpiše prejemnik, s katerim potrjuje prevzem paketa,
– enostavno in pregledno oblikovanje cen pošiljk: pet velikosti paketov– pet cenovnih razredov pošiljk,
– potrdilo o oddaji paketa s sledilno številko, ki ga prejmete ob oddaji paketa.

 

 

Big Bang – Eventim vstopnice

Kocert v intimnem vzdušju Križank ali stadionsko doživetje sredi Milana, gledališka predstava ali veliki družbeni dogodki po slovenskih trgih in mestih. Enostavno se zapeljite v eno izmed šestnajstih trgovin Big Bang po Sloveniji, kjer si lahko enostavno in hitro priskrbite vstopnice za izbrani dogodek

Nakup vstopnic Eventim

 

Big Bang Darilni Boni

Rojstni dan, valentinovo, obletnica ali zgolj dan, ko bi radi izkazali pozornost. Z darilnimi boni Big Bang boste težko zgrešili. Pester nabor zabavne elektronike, pametnih naprav, iger, instrumentov, filmov, glasbenih medijev, fotoaparatov in opreme … seznam je daljši kot vaša domišljija. Če ste torej brez dobre ideje, se sprehodite skozi naše trgovine in se ustavite pri prijazni blagajničarki. Z veseljem vam bo pomagala izbrati idelno darilo ali primerno vrednost bona za vsako priložnost. 

 

Big Bang Sklepanje naročniških razmerij

Bi radi sklenili naročniško razmerje z enim izmed ponudnikov? V vseh šestnajstih trgovinah Big Bang po Sloveniji si tako lahko uredite naročniško razmerje z operaterji Telekom Slovenije, Debitel, SiMobil ali Tušmobil. Seveda pa si lahko vedno pametni telefon zagotovite tudi v akciji NE ME VEZAT

Sklenite naročniško razmerje v Big Bangu

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori