Življenje je vsako leto hitrejše, bolj stresno in divje. Ravno zato je še kako pomembno, da glavo in misli redno strnemo tudi na kreativen in predvsem zabaven način. S tem namenom smo z blagovno znamko Braun ustvarili igro, kjer boste lahko počeli natanko to. Se zabavali, odklopili zunanji svet in predvsem svoje sive celice uporabili na malce drugačen – izzivalen – način.

Kaj je Escape Room oziroma soba pobega?

Ste že slišali za izredno priljubljeno igro Escape Room? Soba pobega ji pravimo v slovenskem jeziku. Escape Room je zabavna, časovno omejena igra, kjer ekipo igralcev postavimo v na videz povsem običajno sobo, le da je ta polna namigov, miselnih izzivov, ugank in ključavnic. Cilj in namen igre je, da pred iztekom časa rešite vse miselne naloge in se iz sobe rešite.

Odzivi obiskovalcev, ki prvič vstopijo v sobo pobega so vedno navdušujoči.
“Pozdravljeni organizatorji igre, včeraj sem bila v vaši sobi in bilo je FANTASTIČNO!!!!! Neverjetno, kaj vse ste se spomnili! Moram vas zelo pohvaliti v imenu naše peterice. Vsi smo bili zelo navdušeni in prosim, da nas obvestite, ko boste odprli novo sobo. Smo že tam!”

Zato smo se odločili, da ekskluzivno, kot eni prvih v Sloveniji združimo omenjeno igro pobega in eno najbolj priznanih blagovnih znamk v svetu britja – Braun. Vse skupaj, pa naredimo še za odtenek bolj zabavno in najbolj srečnim obiskovalcem, ponudimo še ekskluzivne nagrade.

Big Bang, Braun in pop-up soba pobega Brivnica Narobe

Vabljeni v Brivnico Narobe, kjer ni nič kot se zdi. Brivcu Narobetu so namreč razdejali brivnico, nove stranke pa so že skoraj tu. Časa zmanjkuje in nujno potrebuje vašo pomoč. Pomagajte mu poiskati zlati Braun brivnik in postaviti stvari nazaj na svoje mesto.

Vam bo uspelo? Vstopite v Escape Room in preverite. A to ne bo tako preprosto, kot se zdi. Za pobeg iz sobe bodo potrebni iznajdljivost, dobra volja in prava ekipa.

Ste to ravno vi? Sestavite ekipo 4 ali 5 članov, prijavite se in pomagajte brivcu Narobetu spraviti stvari nazaj na svoje mesto. Ravno to bo namreč ključ za uspešen pobeg.

Prijave, cena, termini in lokacija

Ker je število terminov v sobi omejeno, se morate za vstop v Braun Escapebox: Brivnica Narobe prijaviti preko spletnega obrazca, ki ga najdete tukaj. S svojo ekipo izberite dan in uro, ki vam najbolj ustreza.

V Brivnico Narobe lahko vstopi 4 ali 5 igralcev na enkrat, ob predhodni prijavi. Vstop v sobo je popolnoma brezplačen, a imejte v mislih, da je število terminov omejeno in bomo po zapolnitvi težko našli še kakšnega dodatnega.

Brivnica Narobe bo obratovala od četrtka, 8. 11. do vključno sobote 10. 11. 2018, v največjem nakupovalnem središču v Ljubljani, Citypark.

Primerno za vse generacije

Sobe pobega so izjemno priljubljene tudi zaradi tega, ker so primerne za širok starostni razpon. Vsi, ki ste, ali imate družinske člane, ki so, starejši od 7. let se boste v igri izjemno zabavali. Sobe pobega so primerne za družine, skupine prijateljev, sodelavcev ali naključnih mimoidočih, ki se skupaj podajo na razburljivo dogodivščino.

Nagrade za sodelujoče

Vsi, ki boste rezervirali svoj termin v sobi pobga Brivnica Narobe, boste imeli priložnost, da se potegujete za lepe nagrade. In ker je naše vodilo zabava in ne tekmovanje, bomo glavne nagrade izžrebali izmed vseh skupin, ki se bodo udeležile igre in svoje občutke delili na Facebook ali Instagram omrežju skupaj z označevalcem #BraunEscapebox.

Vabljeni v Brivnico Narobe, kjer ni nič kot se zdi – vam bo uspelo pobegniti?

Braun neguje, dvojno obdaruje

Ker pa se bližamo tudi decembrskemu obdarovanju, smo skupaj z blagovno znamko Braun pripravili še eno presenečenje. Tokrat v obliki izjemnih popustov na VSE brivnike in urejevalnike. Med 2. 11. In 2. 12. 2018 smo na vse prilepili skrivnostni 25 % popust.

Če torej iščete darilo, izberite kakovostno Braun rezilo.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Izdelki

Odgovori