Braun, blagovna znamka, ki ji zaupa največ potrošnikov na svetu, zdaj tudi na slovenskem trgu predstavlja svoj novi Braun Silk-expert IPL s tehnologijo SensoAdapt™, ki vam omogoča varno in učinkovito odstranjevanje dlačic  doma. V samo štirih tretmajih trajno in opazno odstrani dlačice.

Braun Silk-expert IPL. Razbere ton vaše kože in mu prilagodi

Preprosto, varno, učinkovito, hitro

IPL naprava za odstranjevanje dlačic s tehnologijo SensoAdapt postavlja nov mejnik na področju IPL odstranjevanja dlačic, saj samodejno nastavi jakost osvetljevanja glede na ten kože, kar pomeni preprosto in udobno uporabo, hkrati pa tudi varno in učinkovito. Zaradi inovativne IPL tehnologije je odstranjevanje dlačic  z Braunovim Silk-expertom IPL v tem trenutku tudi najhitrejše na trgu.

Kaj je in kako deluje IPL?

IPL je kratica za intenzivno pulzirajočo svetlobo (IPL),  ki pod površino kože oddaja blage svetlobne pulze.  Vsak pulz ciljno deluje na melanin v lasnem mešičku. Ko melanin v lasnem mešičku in korenina absorbirata svetlobo, se ta spremeni v toploto, ki prekine rasni cikel dlačic.  S stalno in redno uporabo pomaga preprečiti, da bi neželene dlačice dosegle površino kože.

5 najpomembnejših prednosti

1. Tehnologija SensoAdapt, ki samodejno nastavi jakost osvetlitev

Tehnologija SensoAdapt Braun Silk-Expert IPLBraun Silk-expert IPL ima edini tehnologijo z inteligentnim senzorjem SensoAdapt™, ki samodejno razbira ten kože in  pred vsakim svetlobnim pulzom optimizira intenzivnost svetlobe.  Koža tako absorbira ustrezno količino svetlobe, ki zagotavlja učinkovit in varen tretma.

Pri uporabi IPL naprave je treba zaradi varnosti količino energije prilagoditi, da ciljno delujemo na melanin v lasnem  mešičku, ne pa na melanin v koži. Barva kože se namreč ne razlikuje samo na različnih delih telesa, ampak tudi na posameznem delu. Vsaka koža potrebuje določeno količino energije.

Slika 4Odslej vam ni treba več primerjati svoje kože z barvnimi kartami in ugibati prave jakosti svetlobe za odstranitev dlačic. Braunov IPL Silk-expert samodejno razbere ten  vaše  kože  (do 80x v sekundi) in glede na barvo vaše kože nastavi ustrezno jakost svetlobe.

2. Najhitrejša IPL tehnologija: za hitro odstranjevanje dlačic

Braun Silk-expert IPL ima najhitrejšo  IPL tehnologijo,  ki je trenutno na voljo na trgu. S hitrostjo osvetlitev, ki jo dosega (manj kot 2 sekundi med svetlobnima pulzoma),  omogoča odstranitev dlačice z nog že v samo 8 minutah.

Najhitrješa IPL tehnologija

3. Klinično dokazana učinkovitost in varnost

Braun Silk-expert IPL je bil klinično testiran, njegovo uporabo je odobrila tudi FDA. Strogi klinični preizkusi so pokazali, da so uporabnice po štirih tretmajih enkrat na teden opazile bistveno razliko v rasti dlačic:

  • 94 % jih je opazilo vidne rezultate že po treh mesecih uporabe.*
  • 89 % jih je opazilo bistveno manj dlačic na območju, kjer so napravo uporabljali, še po 12 mesecih od zadnje uporabe.*

Braun Silk-expert IPL je bil klinično tes

*Klinična študija je bila izvedena na vzorcu 50 žensk, VB 2013/2014. 

4. Braun IPL Silk-expert je zelo preprost za uporabo in prijazen do uporabnika

Braun IPL Silk-expert je zelo preprost za uporabo in prijazen do uporabnikaBraun Silk-expert IPL je zasnovan tako, da mogoča enostavno uporabo tudi na težko dostopnih delih.  Pri njegovi uporabi ne potrebujete niti gela niti polnjenja, pa tudi žarnice ni treba menjati. Napravo preprosto priključite na omrežje in si zagotovite neprekinjeno uporabo.  Žarnica v napravi omogoča 120.000 osvetlitev, kar pomeni 6 let neprekinjene uporabe na celem telesu, 14 let uporabe na spodnjem delu nog, pod pazduho in na bikini predelu ali kar 90 let uporabe  pod pazduhami in na bikini predelu.

Sodoben ergonomičen dizajn

Braun Silk-expert IPL je ergonomsko zasnovan in omogoča dober oprijem. Ima vgrajene svetlobne LED indikatorje, ki vas opozorijo, ko je naprava pripravljena.   Svetlobni LED kazalniki kažejo tudi intenzivnost uporabljene svetlobe, ki se neprestano prilagaja spremembam v barvi kože. Braun Silk-expert IPL ni le funkcionalen, ampak tudi kompakten, kar dodatno izboljšuje uporabniško izkušnjo.

Braun Silk-expert IPL vam je na voljo v različnih pakiranjih, tudi s sonično krtačko za piling telesa:

Kako uporabljati Braun Silk-expert IPL?

»Normalni » ali »nežni«  način delovanja?

Slika 10Pri  odstranjevanju dlačic z Braunovim Silk-expertom IPL  lahko izbirate med dvema načinoma delovanja : »normalno« (normal) ali »nežno« (gentle).  Uporaba »normalnega« načina je priporočljiva za odstranjevanje dlačic na nogah, rokah, prsnem košu in hrbtu.

Način »nežno« pa je  idealna nastavitev za vse, ki napravo uporabljate prvič  ali pa jo uporabljate na občutljivih delih, kot sta obraz in bikini predel.  V obeh načinih  se naprava enako hitro in natančno prilagodi koži, razlika je le v količini energije.

»Neprekinjeni » (Glide) ali  »Pritisni in spusti« (Press & Release) tretma?

Izbirate pa lahko tudi med dvema načinoma tretmaja: »neprekinjeno« (Glide) in »Pritisni in spusti« (Press & Release).

Neprekinjeni način Glide mogoča hiter in učinkovit tretma, priporočljiv  za večje  površine (npr. noge, rok, prsni koš in hrbet). Gumb pritisnite in držite, napravo pa počasi in neprekinjeno premikajte od spodnjega proti zgornjemu robu površine, s katere želite odstraniti dlačice. Naprava mora biti vedno v stiku s kožo, da stalno oddaja svetlobne impulze. Ko pridete do vrha, napravo dvignite s kože in ponavljajte postopek, dokler dlačic ne odstranite s celotne površine. Dlačice odstranjujte  v vzporednih pasovih, tako da se rob pasu, na katerem ste dlačice odstranjevali prej, rahlo prekriva z robom pasu, na katerem trenutno odstranjujete dlačice.

Način neprekinjeno Glide

Način »pritisni in spusti« je priporočljiv  za občutljive ali težko dostopne dele, kot so kolena, golenica, gleženj, bikini predel ali pazduha ter obraz pri ženskah. Gumb pritisnite in ga takoj spustite. Naprava bo oddala svetlobni pulz. Dvignite jo s kože, premaknite na sosednjo točko in postopek ponovite. Nadaljujte korak za korakom, dokler ne obdelate celega območja, s katerega želite odstraniti dlačice.

Slika 1311

Kaj morate vedeti za pravilno uporabo Braunovega Silk-experta IPL na Slika 14telesu in obrazu?

Braun Silk-expert IPL ima izhodno okno s površino 3 cm2 in vgrajeni senzor za stik s kožo, ki zagotavlja oddajanje  svetlobnih pulzov. Za pravilno delovanjem mora biti šoba v tesnem stiku s kožo. Če ni, začne utripati rdeča svetloba in vas opozori. To vam omogoča varno uporabo naprave.

Priporočila za uporabo

Slika 161

Ženske lahko Braun Silk-expert IPL uporabljajo za odstranjevanje dlačic na nogah, rokah, pazduhah, na bikini predelu in na obrazu (le pod ličnicami).

Opozorilo za ženske: Ne uporabljajte naprave v bližini oči in na čelu.

Moški lahko Braun Silk-expert IPL uporabljajo za odstranjevanje dlačic na nogah, rokah, prsnem košu, trebuhu, hrbtu, ramenih.

Opozorilo za moške: Ne uporabljajte naprave na obrazu, vratu in intimnih delih telesa. Uporaba na bradi ali dlakah na obrazu lahko privede do stalnih in neenakomernih rezultatov, ki lahko povzročijo neželene spremembe na obrazu.

Pomembno

Braun Silk-expert IPL ni primeren za vsakogar. Najbolj je učinkovit na svetli in srednje temni koži z naravno svetlimi do temnorjavimi/ črnimi dlačicami. Naprava ni učinkovita pri zelo svetlih, rdečih, sivih ali belih dlačicah, kjer se zaradi manjše količine melanina svetlobna energija ne absorbira.

NOVOSTI  iz BraunaSlika 18
Za vse, ki še vedno prisegate na tradicionalno epilacijo, sta na voljo nova epilatorja:

Epilator Silk-épil 7- 939

  • sistem  epilacije, pilinga in čiščenja 3-v-1,
  • s priloženo krtačko za piling telesa in krtačko za čiščenje obraza – za brezhibno in sijočo polt

Silk-épil 9-969Slika 20

  • najboljši sistem epilacije in luščenja 4-v-1: najhitrejša in najbolj natančna epilacija*,
  • priloženi 2 različni krtački za piling telesa in 1 krtačka za čiščenje obraza za brezhibno sijočo kožo d glave do pet
  • 40 % širša glava odstrani v eni potezi* več dlačic, tudi najkrajših, ki jih vosek ne more – za do štiri tedne gladke kože

* V primerjavi z drugimi Braunovimi epilatorji.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Izdelki

Odgovori