Kot prvi Boschev brezžični ročni sesalnik dosega Athlet moč 2400-vatnega aparata na vseh tipih tal ter tako lahko nadomesti klasični sesalnik s kablom.

Zmogljiv in močan

Brezžični sesalnik Athlet enostavno nadomesti klasičen sesalnik z močjo motorja 2400 W. Sesalnik ima zmogljivost baterije do ene ure in učinkovitost sesanja primerljivo s klasičnim 2400W  sesalnikom. To torej ni samo nadomestni oziroma dodatni sesalnik, ki bi ga uporabljali za manjša čiščenja, temveč glavni sesalnik v hiši.

Enostaven za uporabo ter lahek za upravljanje

Sesalnik je izredno lahek, brezžičen ter ima fleksibilno krtačo, kar omogoča sesanje težko dostopnih mest. Spodnja meja dostopnosti je 16 cm.

Funkcije brezžičnega sesalnika Bosch Athlet

Primeren za sesanje las in živalske dlakeBrezžični sesalnik Bosch Athlet

Turbo krtačo je mogoče enostavno in hitro razstaviti ter očistiti. Primeren je za sesanje avtomobilov, tudi kjer ni vtičnice. K sesalniku je mogoče dokupiti dodatni pribor (cev, pas za nošenje ter dodatne šobe), ki se lahko uporablja za sesanje težko dostopnih mest (npr. koti sten, pohištvo, pod posteljo,…) ali za sesanje avtomobila v garažah, kjer ni vtičnic.

Sesalnik uporablja tehnologijo brez vrečke ter ima filter, ki ga lahko operete. Na zamašenost filtra opozarja poseben senzor ter LED zaslonKo je treba posesati, so brezžični ročni sesalniki vedno pri roki, Boschev Athlet pa je za ta namen še posebej primeren. Kot prvi Boschev brezžični ročni sesalnik čisti prav tako temeljito kot 2400-vatni talni sesalnik. Zahvaljujoč preizkušeni tehnologiji SensorBagless™ v kombinaciji z visoko učinkovitostjo delovanja in motoriziranemu nastavku AllFloor HighPower dosega rezultate čiščenja, ki so pri vseh tipih tal primerljivi z rezultati klasičnih sesalnikov s kablom.

Prilagodljiv in lahek

S približno tremi kilogrami je Athlet enostaven za uporabo in prenašanje in se s svojim nizkim težiščem in uravnoteženo ergonomijo povsem prilega dlani. Poleg tega je upravljanje z njim enostavno zahvaljujoč prilagodljivemu priključku za nastavke. Premikate ga povsem lahkotno in doseže tudi težko dostopne kote pod kavči in omaricami. Ker se vam s kablom ni treba obremenjevati, ga lahko uporabljate tudi na mestih, kjer vtičnice niso nameščene. Zelo dobro se odreže pri čiščenju avtomobilov. Dejstvo, da ga lahko v kateri koli sobi priročno pospravite, je še dodatna prednost.

Tehnologija Lithium-IonElegantna oblika brezžičnega sesalnika Bosch

Njena uporaba je dobro poznana pri Boschevih električnih orodjih in električnih kolesih: preizkušeno Boschevo tehnologijo Lithium-Ion najdete tudi v sesalnikih. Komplet baterij je visoko ocenjen, ne samo zaradi dolge življenjske dobe in dosledno visoke zmogljivosti delovanja, ampak tudi zato, ker omogoča izjemno dolgo uporabo aparata — do 60 minut brez prekinitve. In ko je potrebna zamenjava, je komplet baterij že po treh urah napolnjen do 80 odstotkov. Tristopenjski, elektronski zaščitni sistem zanesljivo preprečuje prekomerno polnjenje, pregrevanje in prekomerno izpraznitev baterij.

Do uspeha brez vrečke

Pri brezžičnem sesalniku ni pomembno le to, da dobro sesa, ampak mora biti tudi njegovo vzdrževanje enostavno. Athlet je prvi brezžični ročni sesalnik, ki se ponaša s preizkušeno tehnologijo SensorBaglessTM, že dobro poznano lastnostjo Boschevih sesalnikov brez vrečke, ki so opremljeni s kablom. Funkcija za spremljanje učinkovitosti delovanja SensorControl znatno zmanjša stopnjo potrebnega vzdrževanja. To je zato, ker je treba filtre na sesalniku brez vrečke redno čistiti, da bi zagotovili optimalne rezultate čiščenja. Izkušnje pa so pokazale, da mnogi uporabniki filtre očistijo prepozno, posledično pa sesalnik večino življenjske dobe deluje z nižjo učinkovitostjo delovanja — to velja tako za ročne sesalnike kot običajne modele za čiščenje tal. Athletov sistem pa nemudoma pokaže, kdaj je treba filtrski vložek zamenjati. Za to bo poskrbel učinkoviti sistem za ločevanje. Zahvaljujoč močni centrifugalni sili se zrak loči od prahu še preden pride do filtra.

Nizki stroški vzdrževanja

Večina prahu se zadrži v škatli in ne v filtru, zaradi česar se potrebno vzdrževanje omeji na miminum. Dodatnih stroškov ni, saj lahko Boscheve inovativne doživljenjske filtre operete, zato zamenjava ni potrebna. Predal za umazanijo se zlahka sname in izprazni, tudi ko je poln. To pomeni, da Athlet zagotavlja temeljite rezultate čiščenja brez dodatnih stroškov za vrečke in filtre — za celotno življenjsko dobo aparata.

Spoznajte enostaven in zmogljiv sesanik Athlet

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori