Spoznajte brezžične slušalke Playstation 4, ki so jih pri Sonyju izmislili in izdelali predvsem za še večje gamerske užitke.

Igre brez zvokov nimajo tako močnega naboja, kot če se okrog vas dere zajeten kup navijačev, če v daljavi odmevajo eksplozije ali če mimo vas z neverjetno hitrostjo drvi avtomobil z rohnečim motorjem. Playstation Gold Wireless Headset se ponašajo z izvrstno globino in čistostjo zvoka, s čimer izkušnjo igranja iger postavljajo na nov nivo. Nič več dodatnih zvokov okolja, sedaj boste v igro vstopili z vsemi svojimi čuti.

Brezžične slušalke Sony Playstation

Slušalke za gamerje

Od sedaj slišite vse. Od najbolj veličastnih eksplozij, strelov, krikov in trkov, do najbolj tihih šepetov in opozoril vas bo ujel virtualni 7.1 prostorski zvok, ki so ga razvili pri Sonyju. Med igro prav tako lako nemoteno klepetate z ostalimi igralci, prek lično in neopazno vgrajenega mikrofona.

Playstation Headset Companion

Navkljub temu, da slušalke lahko uporabljate tudi v povezavi z drugimi napravami, v polnem sijaju zasijejo ravno v kombinaciji z igralno konzolo Playstation 4. Na Sonyjevi uradni strani si lahko pretočite Playstation Headset Companion aplikacijo, ki z nastavitvami različnih zvočnih okolij (igre, glasba, film, hip-hop, techno in podobne zvočne nastavitve) še nadgradi obstoječ zvok in navduši poslušalca.

Brezžične gamerske slušalke PlaystationEleganten izgled

V barvni shemi najnovejše igralne konzole Playstation 4, tudi brezžične slušalke Playstation stavijo na črno-modro nesvetlečo kombinacijo. Z možnostjo enostavnega prepogiba, pa postanejo še priročno majhne za vsa potovanja in izlete.

Brezžične in združljive

Playstation slušalke so združljive z raznovrstnimi napravami ter starejšimi različicami konzol Playstation; PS Vita, PS3, PS4, z vašim namiznim računalnikom ali prenosnikom in podobno. V kompletu namreč dobite priložen tudi brezžični adapter, s katerim enostavno povežete naprave kar preko USB brezžičnega vmesnika, dodaten avdio kabel, če bi vseeno želeli poslušati preko žične različice, micro USB polnilec in priročno škatlo za shranjevanje.

 

 

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori