S preprostim in učinkovitim brezžičnim Bluetooth avdio adapterjem Logitech bo vaš zvočni sistem postal prava glasbena zakladnica.

 

Zagotovo poznate občutek, ko si želite zgolj spokojno ležati na zofi in poslušati glasbo iz svoje skrbo urejene avdio knjižnice. Kako idealno bi se šele počutili, ko bi vse to lahko opravljali v ležečem položaju, zgolj s podrsavanjem prsta po zaslonu svojega pametnega telefona ali tablice. Vse to je mogoče z uporabo brezžičnega Bluetooth avdio adapterja Logitech. Vaš glasbeni stolp bo takoj postal nadvse sodoben in bo brezžično predvajal glasbo, shranjeno na drugi napravi.

Logitech audio bluetooth adapterWireless audio

Navkljub temu, da imajo sodobni pametni telefoni zavidljivo kakovost zvoka, je razlika v poslušanju občutna, ko prek Bluetooth adapterja priključite kakovostne zvočne naprave.

Povežete lahko: HI-FI komponente, HI-FI zvočnike, glasbene stolpe

Sodoben dizajn

Logitech Bluetooth avdio adapter je ob vseh svojih funkcijah tudi sodobno in elegantno oblikovan in je lahko lepa popestritev vaše dnevne sobe.

Namestitev 

Adapter namestite povsem enostavno. Priključite ga v električno vtičnico in povežite s svojim zvočnim sistemom. To lahko storite z avdio kablom (3.5 mm) ali RCA povezavo (činč)Mobilno napravo s katere želite predvajati glasbo, preko Bluetooth povezave seznanite z adapterjem. Tako lahko enostavno uživate v glasbeni zbirki s svoje pametne naprave.

V spodnjem videu si oglejte, kako se brezžični Bluetooth adapter priklopi in kako enostaven je za uporabo. 

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori