Enostavna uporaba, svoboda gibanja in kakovost likanja. Spoznajte brezžični likalnik Tefal.

Poenostavljena natančnost

[[$product? &id=`499984` &align=`right`]] Ker so tkanine različne, morata biti tudi temperatura in količina pare prilagojeni vsakemu posameznemu tipu, najbolj občutljivemu in najbolj trpežnemu, kot je na primer jeans.

S pomočjo tehnologije Auto Control, brezžični likalnik Tefal ponuja tri optimalne predhodno nastavljene kombinacije temperature in pare, ki jih enostavno izberete z enim samim pritiskom.

NORMALNI program

idealen za vse navadne tkanine izdelane iz bombaža, volne, svile, poliestra, viskoze itd. (označeno s simbolom z eno ali dvema pikama).

Program MAX (jeans)

najbolj učinkovit za debele ali težke tkanine (in take označene s simbolom s tremi pikami).

Program MIN (občutljivo)

je zelo nežen z občutljivimi izdelki in občutljivimi barvami.

Pametna tehnologija elektronsko nadzoruje paro in temperature z največjo natančnostjo, ter samodejno zagotavlja njuno idealno kombinacijo. Program lahko izberete s pritiskom na gumb nadzorne plošče parne postaje.

Brezžični likalnik Tefal Freemove

Povečana zmogljivost za odlične rezultate

Tefal Freemove

Da bi jamčil odlične rezultate pri vsakem programu, Pro Express Total Auto Control proizvaja največ pare v svoji kategoriji: 6 barov tlaka za učinkovito prodiranje pare v vlakna tkanine.

 Samočistilna likalna plošča ima območje moči, ki zagotavlja koncentriran pretok pare do 280g/min za debelo blago in trdovratne gube.

Združitev vzdržljivosti in učinkovitosti

Izboljšana vzdržljivost zagotavlja napravi Pro Express Total Auto Control dolgotrajno dobro delovanje. Samočistilna likalna plošča zagotavlja dolgotrajno drsnost in dolgoletne odlične rezultate. Pro Express Total Auto Control ima novi povečani zbiralnik vodnega kamna, ki lahko zbere dvakrat več vodnega kamna, tudi najmanjših delcev.

Varčnost

Način delovanja ECO porabi tudi 20% manj energije (v primerjavi z maks. količino pare).

 

Oglejte si še video predstavitev brezžičnega likalnika Tefal Freemove. 

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori