Digitalni sesalnik Dyson

Sesalnik Dyson enostavno počisti umazanijo na težko dostopnih površinah
Sesalnik Dyson V10 – primeren za vse površine

Klasični motorji s krtačkami so lahko veliki in počasni. Običajno tehtajo okoli 800 g in se obračajo s hitrostjo največ 41.000 vrt. / min.

Novi Dysonov digitalni motor V10 se zavrti 2000-krat na sekundo, zaradi česar je Dyson najhitrejši digitalni motor doslej. V primerjavi s prvo generacijo motorjev Dyson (V2) se je razmerje moči in teže digitalnega motorja Dyson V10 povečalo za več kot trikrat. Takšna zmogljivost je navdihnila inženirje podjetja Dyson, da motor v celoti predelajo.

Sistem za shranjevanje energije

Inženirji podjetja Dyson so želeli hitro vrtljivemu digitalnemu motorju Dyson V10 zagotoviti dovolj energije in hkrati podaljšati njegov čas delovanja. Izdelali so boljšo baterijo, brez dodatne teže. Skupaj z izboljšano elektroniko in baterijo, brezžični sesalnik Dyson Cyclone V10TM deluje vse do 60 minut. In ker ima namesto stikala sprožilnik, začne delovati v trenutku, ko nanj pritisnete. V delčku sekunde.

Sesalnik Dyson omogoča enostavno polnjenje
Dyson V10

Filtriranje

Drugi ciklonski sesalniki so lahko neučinkoviti. Prah in umazanija se ne ločita učinkovito od zraka, ampak končata v filtru, kjer onemogočita pretok zraka iz motorja. Sesalna moč se zmanjša.

Sesalnik Dyson Cyclone V10TM ima med brezžičnimi sesalniki, ki so v uporabi4, največjo sesalno moč. 14 ciklonov je natančno postavljenih okoli osrednje osi naprave, kar omogoča pretok zraka znotraj ciklona, ki potuje s hitrostjo do 190 km na uro, kar ustvarja centrifugalne sile do 79.000 g, ki mikroskopski fini prah učinkovito filtrirajo iz zraka.

Krtače za čiščenje

Dysonovi inženirji se niso ustavili samo pri sesalniku, temveč so strastni tudi pri razvijanju boljših krtač za čiščenje in nastavkov. Mehka vrtljiva krtača s tal hkrati odstrani večjo umazanijo in droben prah. Velik valj z mehkimi najlonskimi ščetinami zbira velike ostanke umazanije, medtem ko antistatična ogljikova vlakna odstranjujejo droben prah.

Sesalnik Dyson enostavno posesa velike in male kose smeti
Dyson V10 z lahko odstranjuje male in velike ostanke umazanije

Pogonski motor se nahaja v notranjosti valja, kar omogoča čiščenje celotne širine, od roba do roba.

Sesalnik Dyson V10 vključuje krtačo za čiščenje z direktnim pogonom, krtačo z mehkim valjem, mini motoriziran nastavek in posebno mehko krtačo.

Čiščenje od tal do stropa

Brezžični sesalnik Dyson V10 ne čisti samo tal, saj se lahko v zelo kratkem času spremeni iz ročnega v pokončni sesalnik, s katerim lahko čistite pod pohištvom, strope, visoka nedostopna mesta in vse vmes.

Sesalniki Dyson V10 nimajo kabla, zato vam ni treba ničesar odpletati, vtikati, vleči naokoli in prav nič ne omejuje vašega gibanja. Opremljen je s polnilno postajo, ki služi tudi za shranjevanje sesalnikov, tako da je sesalnik vedno pri roki in pripravljen na delo.

Tehta le 2,7 kg.

Sesalnik Dyson lahko uporabljate kot mali prenosni sesalnik za čiščenje polic ali avtomobila
Dyson V10 – lahek in okreten

Pri brezžičnih sesalnikih Dyson so osnovne komponente, kot sta motor in akumulator, nameščene v bližini roke. Na ta način se center gravitacije premakne, tako da je spodnji del sesalnika zelo lahek, kar poenostavlja sesanje težko dostopnih mest.

Higiensko praznjenje posode

Brezžični sesalnik Dyson V10 je opremljen z novim mehanizmom za praznjenje posode, “usmeri in izprazni”. Ko je posoda za prah prazna, se silikonski obroč spusti po posodi in odstrani preostali prah ter umazanijo.

Na ta način lahko uporabnik higiensko izprazni posodo in vso umazanijo iz posode v eni sami potezi, ne da bi se dotaknil prahu in umazal roke. Poleg tega ima daljša in ožja posoda večjo kapaciteto kot sesalniki preteklih generacij.

Praznjenje posode je zaradi novega mehanizma zelo enostavno
Enostavno praznenje posode
Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Izdelki

Odgovori