Z moško poraščenostjo je približno tako, kot z ženskimi frizurami – trendi se nenehno spreminjajo, prav tako pa tudi mnenje žensk kaj se jim zdi privlačno in kaj ne. Po raziskavah in anketah sodeč, je večina še vedno prepričana, da je uspešen moški obrit moški in pri tem vam je lahko v veliko pomoč Remington. Ustvarili so brivnike, med katerimi bo prav vsak moški našel nekaj zase in tudi občutljiva koža ne bo več ovira, da na razgovor za službo ali na zmenek ne bi prišli urejeni. Tako lahko izbirate med rotirajočimi brivniki in brivniki z mrežico, odvisno od tega kakšen je vaš tip kože. Tisti z bolj občutljivo kožo boste raje posegli po brivniku z mrežico, ostali po rotirajočem, oba pa omogočata tako mokro kot suho britje.

Tako ženske kot tudi delodajalci raje vidijo obritega moškega

Moška poraščenost je sicer zanimiva tema tudi za evolucijske biologe in nedolgo tega so izvedli raziskavo, vanjo pa vključili 8520 žensk, Američank, ter poskušali dognati kaj se jim na moških zdi privlačno. Pokazali so jim fotografije moških z različnimi potezami, od močne čeljusti, do bolj nežnih linij obraza, pa tudi različno poraščene. In izkazalo se je, da so ženske najbolj navdušene nad gladko obritimi moškimi. Sledijo jim tisti z nekajdnevnim strniščem. A pozor, kljub temu, da so ženske moške s takšno poraščenostjo izbrale kot zelo privlačne, bi se z njimi najraje zapletle v krajšo avanturo. Če želite očarati žensko, ki jo vidite v svojem življenju dlje kot nekaj noči, pa raje v roke vzemite brivnik. Raziskava je namreč razkrila, da ženske kot potencialnega moža vidijo urejenega in obritega moškega.


Rotary vs Foil Image

Takšno mnenje imajo tudi delodajalci. Anketa, ki so jo med vodji multinacionalk izvedli v Ameriki, je pokazala, da ti v svojih podjetjih najraje vidijo gladko obrite moške. Tako jim namreč sporočajo, da skrbijo zase, so odgovorni in zreli – lastnosti, ki so jih omenjeni vodje cenili in iskali pri svojih zaposlenih. Moški, ki so bili v službi vedno urejeni in gladko obriti, so, kot je pokazala neka druga raziskava, hitreje napredovali in v povprečju zaslužili več.

Pri Remingtonu bo vsak našel nekaj zase

Kakorkoli, izbira je vaša, pri njej pa vam lahko pomaga tudi Remigton. Pred časom izbire moških, ali bi naokoli hodili obriti, s strniščem, ali z brado, niso narekovali le trendi, ampak tip kože. Za tiste z občutljivo kožo je bil gladko obrit videz nočna mora, boleča in zamudna. Pri Remingtonu so tovrstne težave prepoznali in ustvarili brivnike, med katerimi bo prav vsak moški našel nekaj zase. Njihovi doslej najboljši rotirajoči brivniki in brivniki z mrežico so namreč prilagojeni, da ustrezajo individualni koži in vsem oblikam brad.

Product Lifestyle_27 - Retouched

Sicer pa v splošnem velja, da je rotirajoči brivnik primeren za moške z normalno in manj občutljivo kožo, brivnik z mrežico pa za moške s tanjšimi dlačicami in bolj občutljivo kožo. Rotirajoči brivnik je tako primeren za moške, ki imajo močnejše in debelejše dlačice, ki rastejo v vseh smereh.

Takšnih in drugačnih rotirajočih brivnikov, ki vse bolj pridobivajo na priljubljenosti, je na trgu ogromno, a to, kar dela Remingtonove tako posebne, je inovativna HyperFlex tehnologija oziroma upogljiv vrat, ki zagotavlja gladek prehod z vratu na obraz, in ComfortFoat rezila, ki se brez težav prilagodijo za natančno in udobno britje, kar brivniku omogoča prilagajanje konturam obraza in vratu ter popolno pokritost. Izbirate lahko med tremi modeli: XR1430 HyperFlex Aqua, XR1450 Plus in XR1470 Pro. Vsi trije so vodotesni in primerni tako za suho kot mokro britje, ponašajo pa se tudi z omenjenimi ComfortFloat rezili, ki so tudi dvosmerna, pri Remingtonu pa so obdržali tudi značilna Precision Ultra rezila, protimikrobna glava aparata pa zmanjšuje draženje kože.

Foil Stills_26 - Retouched

Rotacijski brivnik ali brivnik z mrežico?

Če ste privrženec brivnikov z mrežico, pa boste navdušeni nad Remingtonovi brivniki, ki se prav tako kot rotirajoči, ponašajo z inovacijo: Hybrid Intercept trimer, ki daljše in poležane dlačice najprej pristriže in tako skrajša čas britja. Izbirate lahko med modeloma XF8505 Capture Cut in XF 8507 Capture Cut. Obema je skupen Hybrid Intercept sistem, AccuCut rezila za bližje britje, ki kože ne bo dražilo, LiftLogic mrežice oziroma večsmerne odprtine na mrežici, ki dlačice privzdignejo z vseh kotov, in PivotAssist Plus & Constant Contour tehnologija, ki bo še dodatno poskrbela za maksimalno prilagajanje in udobno britje.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Izdelki

Odgovori