Braun °CoolTec predstavlja tehnologijo hladnega britja, ki občutno zmanjša draženje in pekoč občutek kože.

Moč hlajenjaBrivnik Braun Cooltec

Pekoč občutek. Srbenje. Pordelost. Zategnjenost. Veliko moških, ki se nekajkrat tedensko ali celo dnevno brijejo, pozna te občutke. Kožo nato utopimo v gorah losjonov, ta pa ima nekaj ur še vedno neprijeten občutek. Braun je razvil tehnologijo brivnikov, ki so jo poimenovali °CoolTec in ki omogočajo hladno britje. Hladno britje pomeni, da ima brivnik °CoolTec vgrajeno tehnologijo, ki skrbi, da se glava brivnika, s katerim krajšamo ali odstranjujemo dlake ne segreva temveč kožo hladi in pomirja. 

 

značilnosti braun cooltec brivnikaHladilni element

Skrivni element v brivniku °CoolTec je Braunova inovativna termo električna hladilna tehnologija. Medtem ko se pri večini brivnikov glava brivnika segreva, ima °CoolTec v glavi brivnika vgrajen kovinsko-keramični element, ki aktivno hlado kožo med britjem, s čimer zmanjšuje draženje zaradi britja – za seboj pušča poživljujoč hlad, medtem ko se brivnik spopada s potezami obraza. Koža je sproščena in prijetno gladka, z občutkom prijetne svežine.

 

Učinek °CoolTec

Braun je dolgo časa delal na razvoju brivnika, ki se že med britjem ukvarja z razdraženo kožo. Braun °CoolTec se težave loteva pri izvoru in s hlajenjem kože med samim britjem opazno zmanjšuje pojavljanje znakov razdražene kože. Integrirani hladilni sistem zmanjšuje pordelost, pekoč občutek in srbenje po britju, na obriti koži pa ustvari občutek svežine. Ves čas britja se dotika kože in neprestano odvzema vročino; kožo tako ohranja svežo. Namesto razdražene kože po britju ostane hladna sled. 

Primerjava z običajnim brivnikom

Izkustvo tehnologije °CoolTec

Dr. Marcus Maurer, profesor dermatologije in alergologije o izdelku pravi: “Ker je cilj britja rezanje dlak zelo blizu kože, prihaja do mehanskega vzajemnega delovanja z zgornjimi plastmi kože, kar vodi v razdraženost kože zaradi britja. Značilni znaki so pekoč občutek, napetost in pordelost. Z dejavnim ohlajanjem kože med samim britjem se zmanjša pojav videza razdražene kože zaradi britja.” Prav tako je Braun °CoolTec dermatološko uradno priznala ustanova Skin Health Alliance (SHA), neodvisna in neprofitna organizacija, s katero sodelujejo mednarodno priznani dermatologi, raziskovalci in strokovnjaki za kožo.

Sestava brivnika Braun Cooltec

Zmogljiv in uporabenBrivnik Braun Cooltec

Brivnik lahko brezskrbi uporabljate tudi pod tušem, saj je do 5 metrov globine povsem vodotesen. LCD zaslon na napravi, pa vas obvešča o stanju baterije in opozorilih, da je naprava primerna za čiščenje. Že ena ura polnjenja zadošča za polno pripravljenost naprave, če pa znajdete v naglici, lahko v zgolj petih minutah napolnete brivnik za potrebe enega britja. Brivnik prav tako pride v kompletu s priročno torbico, ki omogoča enostavno shranjevanje za potovanja ali daljšo pot, ko je potrebno biti vseskozi elegantno urejen. 

 

 

 

 

 

Video predstavitev vam oriše, kako Braunov brivnik °CoolTec ohladi in osveži vašo kožo. Video je v angleškem jeziku. 

Braun Cooltec sponzor

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori