Spoznajte serijo brivnikov za moške Braun cruZers.

Braun cruZer clean shave

Braun cruZer clean shave

Brivnik za gladko britje brad vseh vrst 

Brivnik cruZer6 clean shave je bil zasnovan za ljudi, ki se brijejo vsak dan, a si morda ob koncih tedna ali na počitnicah pustijo brado. Njegova posebna brivna glava je sestavljena iz treh neodvisnih brivnih elementov, ki se prilagodijo linijam obraza in učinkovito obrijejo dolge in kratke dlačice, po britju pa je koža gladka in nežna. Izvrstno orodje je združljivo z brivsko peno in gelom in tako omogoča suho ali mokro britje in celo britje pod prho!

Braun cruZer6 clean shave

 

Braun cruZer face

Braun cruZer face

Kozja bradica, tridnevna brada, gladko britje … 3 v 1!Braun cruZer6 face

Vse v enem: brivnik, urejevalnik in prirezovalnik (wet & dry)

Eleganten brivnik, oblikovalnik in prirezovalnik tri v enem vsako dlako na obrazu spremeni v elegantno brado, omogoča gladko britje, urejeno prirezovanje in natančne robove. Brez priključne vrvice in popolnoma pralen je elegantni cruZer6 face idealen brivnik za dejavne fante, ki iščejo enostavno orodje.

CruZer6 face se ponaša z vrhunsko Braunovo tehnologijo in zmogljivostjo brivnikov, ki jo povezuje z vrtljivim prirezovalnikom za oblikovanje in prilagodljivim nastavkom za britje brade v štirih različnih dolžinah. Še več, z inovativno tehnologijo wet & dry je brivnik cruZer6 face pravo orodje za uporabo pod prho.

Braun cruZer Face - kozja bradica, tridnevna brada, gladko britje

Braun cruZer body

Braun CruZer5 body

Popolno orodje, ki poudari videz vašega telesa – tudi tam spodaj!cruZer body - popolno orodje, ki poudari videz vašega telesa

Električni prirezovalnik dlak na telesu z rezilom Gillette Fusion.

Za fante po vsem svetu je postalo britje telesa naravni del njihove vsakdanje telesne nege. CruZer5 body je pravo orodje, če si tudi vi želite preskusiti izrazitejši, bolj svež videz z obritimi prsi ali negovano pazduho.

Kot naprava 2 v 1 vam ponuja edinstveno rešitev, kombinacijo najboljšega iz obeh svetov v enem orodju, ob tem vam omogoča možnost enostavnega prehoda s prirezovanja na britje, samo s pritiskom na gumb. Primeren je za vse dele telesa – od prsi in trebuha do pazduhe in ramen … celo za tam spodaj! Njegova najsodobnejša tehnologija wet & dry omogoča varno uporabo brivnika cruZer5 pod prho in tla, nasmetena z dlakami, so le še stvar preteklosti.

Braun cruZer5 body

Braun cruZer beard&head

Braun cruZer6 beard&head

Najzmogljivejši Braunov prirezovalnik za brado!Braun cruZer6 beard&head

CruZer6 beard&head je najmočnejše Braunovo orodje za oblikovanje brade in las, natanko tako, kot želite. Pohvali se lahko s sistemom dvojnega napajanja za zmogljivo prirezovanje. Za cruZer6 beard&head je značilna tudi izredno dolga življenjska doba baterij.

Opremljen je z dvema prilagodljivima glavnikoma za prirezovanje click&lock, ki omogočata prirezovanje in striženje na do 12 različnih dolžin (1-20 mm), z izjemno lahkoto preide z lepo pristrižene polne brade na prefinjeno tridnevno umetniško brado.

Edinstveni pomični prirezovalnik je namenjen oblikovanju težko dostopnih predelov, kot so na primer notranji robovi kozje bradice, uporaba je preprosta tudi z nameščenim glavnikom. CruZer6 beard&head je popolnoma pralen, njegovo ohišje je vodotesno, kar še olajša uporabo tega priročnega orodja za oblikovanje in prirezovanje.

Braun cruZer6 beard and head

Braun cruZer precision

Braun cruZer6 precision

Natančne linije in potezeBraun cruZer precision

Natančni prirezovalnik 2 v 1 za prirezovanje in oblikovanje brez meja

CruZer6 precision je natanko tisto, kar potrebujete, če želite izpopolniti svoj slog. Vsestransko orodje za oblikovanje, ki se ponaša s prirezovalno glavo z izredno finimi zobci, vam omogoča svobodo natančnega dela po vaši meri. Ne glede na to, kako želite oblikovati ali prirezati zalizce, brke ali druge podrobnosti pri dlakah na obrazu, je cruZer6 precision odlično orodje, ki bo dalo piko na i vašemu slogu.

CruZer6 precision je oster in majhen, primeren za oblikovanje slabo dosegljivih predelov in za ustvarjanje posebnih oblik in linij. Opremljen je z dodatnima glavnikoma za prirezovanje različnih dolžin za lahko in preprosto izvedbo vašega popolnega sloga.

Braun cruZer6 precision - natančne linije in poteze

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori