Zakaj je pomembno?

Čistoča vašega mobilnika je pomembna, saj umazani telefoni ne delujejo tako, kot bi lahko oz. kot bi morali. Prah in umazanija prideta do še tako majhne reže telefona in se tam zasidrata za nedoločen čas. V kolikor tega prahu in umazanije ne čistite redno, se nabirata in to lahko vodi do okvar, nepopolnega delovanja in celo odpovedi telefona.

Kako čistiti telefon?

Najprej je potrebno poudariti, da je ohranjanje čistoče telefona zelo enostavno. Namenite svojemu najljubšemu prijatelju etui ali vsaj zunanje prevleke in folije, ki mu bodo takoj podaljšale življenjsko dobo.

Občasno ga očistite. Čistilo za steklo svojo nalogo zelo dobro opravi. Rahlo poškropite papirnato brisačo in nežno obrišite telefon. Nikoli ne usmerite čistila v razpršilu direktno v mobilno napravo. Ta lahko pride do vezja in ga poškoduje, s čimer boste svoj telefon uničili.

Najboljši način pa je zagotovo ta, da na mobilnik preprosto pazite. Ne imejte ga v žepih in torbicah, ki so prašni ali umazani, ne zmočite ga s tekočinami. Zagotovo je to eden najboljših načinov, da telefon dolgo časa ostane delujoč in lep za oko.

Veliko dodatkov za mobilni telefon, ki bodo poskrbeli za čistočo in preprečili morebitne praske, je na voljo tudi v Big Bangu.

 

 

 

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori