S pečicami Bosch Serije 8 lahko pripravite še tako zahtevne jedi zelo enostavno. Za to so poskrbeli inženirji, ki so razvili številne inovativne funkcije za enostavno upravljanje.

PerfectBake senzor za avtomatsko peko

Z natančnim PerfectBake senzorjem za peko pečica stalno meri količino vlage v jedeh in samodejno regulira vse nastavitve. Tako ni več potrebno nastavljati načina gretja, časa priprave in temperature. Izberite vrsto jedi in pritisnite na “Start”. Ostalo naredi pečica sama. Rezultat je vedno popoln: slasten kruh, pecivo ali pita.

PerfectRoast tritočkovna sonda za pečenje

Ne glede na to, ali pripravljate purana, telečjo pečenko ali brancina, lahko s PerfectRoast tritočkovno sondo za pečenje pripravite vsako jed kot pravi profesionalni kuhar. Skoraj brez truda. Tritočkovna sonda za pečenje s tremi merilnimi točkami meri temperaturo mesa med peko izjemno natančno, kar vam zagotavlja odlične rezultate pečenja. Uporabljate jo lahko tudi v mikrovalovni pečici ali v parni pečici.

Ob nakupu izdelkov podarimo DARILO!

Prva zbirka receptov v obliki pečice

Pogosto v kuharskih knjigah ali razpoložljivih receptih zaman iščete natančne podatke o optimalni temperaturi in casu peke. Funkcija Bosch Assist zagotovi samodejno nastavitev pečice: enostavno izberete želeno jed, pecica pa samodejno nastavi optimalen način gretja, temperaturo in čas priprave. Če pa želite pečico raje nastaviti sami, to seveda lahko storite. Prav tako enostavno.

Funkcija 4D vroči zrak

V pečicah z načinom gretja 4D vroči zrak lahko vaše jedi pečete na poljubnem nivoju od 1 do 4. Rezultat bo vedno enako kakovosten. Za to poskrbi novi ventilator, ki med obratovanjem spreminja smer in tako enakomerno porazdeli toploto na vseh nivojih. To pa še ni vse: način gretja 4D vroči zrak zagotavlja enakomerno peko tudi na vseh štirih nivojih hkrati.

Peka na poseben način: s paro

Izbrane pečice Bosch Serije 8 z integrirano parno pečico združujejo najboljše prednosti klasične pečice in peke s paro. V teh pečicah lahko pripravite sočno pečenko s hrustljavo skorjico ali odlično zapečen kruh. Pri tem sta upravljanje in čiščenje popolnoma enostavna.

Jed je pripravljena, še preden pogrnete mizo

Vsak dan žal nimamo dovolj časa za kuhanje. S pečicami Bosch Serije 8 z integrirano mikrovalovno pečico lahko sedaj skladno z vašim urnikom pripravite vsako jed. Ne glede na to, ali želite hitro speči meso ali pecivo ali pa jed le pogreti – s pametno kombinacijo običajnih načinov gretja in mikrovalovne pečice lahko v najkrajšem času dosežete najboljši rezultat. Pri tem prihranite do 50% časa in energije. Jedi pa ohranijo 100% okusa.

Končno je doma nekdo, ki rad čisti

Vsak, ki je že ročno čistil pečico, ve, kako naporno in zamudno je to opravilo. Z novimi pečicami Bosch Serije 8 s pirolizo in funkcijo EcoClean Direct na zapravljate več časa za nadležno ročno čišcenje. Z izbiro funkcije piroliza se vaša pečica čisti sama, posebne EcoClean Direct samočistilne obloge pa preprečujejo nastajanje umazanije že med samo peko.

Ob nakupu izdelkov podarimo DARILO!

Po vaših željah.

Glede na različne potrebe, so pečice Serije 8 na voljo z različno opremo. Ne glede na to, ali gre za vrata pečice, osvetlitev v pečici ali izvlečni sistem, nudijo pečice Bosch Serije 8 rešitev za vsak okus. Rezultat peke pa bo vedno enak: odličen.

Različice vrat

Pečica, kompaktna pečica, parna pečica ali mikrovalovna pečica: vrata so odlično usklajena z dizajnom in funkcijo aparatov Serije 8. Pečice s funkcijo pirolize in z integrirano mikrovalovno pečico smo npr. opremili z bistveno bolj ploščato notranjo zasteklitvijo, ki omogoča veliko lažje čišcenje. Poleg tega vsa vrata razpolagajo s praktično funkcijo SoftOpen & SoftClose, ki omogoča še mehkejše in tišje odpiranje in zapiranje.

Izvlečni sistemi

Ne glede na to, ali gre za sistem brez izvlečnih vodil, enojna, dvojna ali trojna teleskopska izvlečna vodila, je uporaba vedno enostavna, udobna in varna. Teleskopska vodila na primer omogočajo popoln izvlek na do 3 ravneh – idealno za udobno nalaganje pekačev v pečico in odstranjevanje iz nje. Poleg tega so vsa izvlečna vodila izdelana iz materiala odpornega na visoko temperaturo in zato lahko med postopkom samodejnega čišcenja s pirolizo ostanejo v pečici. Prav tako so izvlečna vodila primerna za peko v mikrovalovni ali v parni pečici.

Različna osvetlitev

Pečice Serije 8 so glede na model opremljene s klasičnimi halogenskimi lučmi, LED lučmi ali novimi stranskimi LED lučmi. LED luči so trenutno najsvetlejše luči na trgu, ki jih odlikuje tudi izjemno nizka poraba in dolga življenjska doba. Stranske LED luči omogočajo individualno osvetlitev posameznih nivojev. To je še posebej priročno kadar istočasno pečete na več pekačih.

Bosch serija kuhinjskih aparatov 8

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori