Zakaj sploh imeti čistilec vode in v čem se razlikuje od ostalih filtrirnih sistemov vode?

Svojo vodo pijete iz plastenk?Pijete dovolj kakovostno vodo?

Naša voda ne bi smela obremenjevati Zemlje. Stekleničenje vode, transport in odlaganje plastenk predstavljajo ogromen vir onesnaževanja. Poleg tega se ustekleničena voda hrani v skladiščih cele tedne, pri čemer imajo kemikalije priložnost, da se absorbirajo v vodo. In ko je enkrat plastenka odprta, je voda dovzetna za vse možne zunanje kontaminacije.

Morda iz pipe?

Koliko kilometrov cevi preteče vaša voda, preden pride do vaše pipe? Vsak meter predstavlja nevarnost kontaminacije, zato se v vodo iz pipe dodaja klor, s čimer se preprečuje razvoj mikrobov. Na žalost to slabo vpliva na okus in vonj.

Že imate filtrirni sistem za vodo?

Filtri opravijo samo del naloge pri čiščenju vode. Odstranijo samo del umazanije in bakterij. Tudi najboljši filtrirni sistemi niso kos celotnemu prečiščevanju vode prežete z bakterijami in virusi. In ko filtrirano vodo pustite stati v kozarcu ali vrču, jo s tem dodatno izpostavite nadaljni kontaminaciji.

Rešitev! Brezhibni vodni sistemi Waterlogic podprti s tehnologijo Firewall®

Filtrirni sistem za vodo WaterlogicV več kot 20 letih razvoja in dela z vodo so se v podjetju Waterlogic naučili, da se je treba pri delu z vodo izogibati dvema zadevama: kontaminaciji in shranjevanju.

Do kontaminacije lahko pride povsod, zato mora dober izdelek za vodo zagotavljati zaščito pred viri bakterij in kemikalij. Shranjevanje pa enostavno zagotovi kontaminaciji čas, da pokvari vodo. Zato smo oblikovali sistem, ki očisti vodo v tistem trenutku, ko jo potrebujete. V jedru sistema čistilcev vode Waterlogic je tehnologija Firewall®.

Model Hybrid

Edinstvena zasnova, ki ne zahteva nobene namestitve. Ker je naprava ozka kot kotliček za vodo in potrebuje le električno napajanje, jo lahko uporabljate kjerkoli v kuhinji, pisarni ali veži. Sami se odločite.

Čistilci pitne vode z najvišjimi certifikati na svetu

Tehnologija Firewall®, ki je v vseh gospodinjskih čistilcih vode Waterlogic, je prejela najvišja priznanja organizacije WQA. Noben drug čistilec pitne vode ne zagotavlja tako visoke stopnje čistosti vode.

 

 

Firewall® zagotavlja manj onesnaževanja

Brez plastenk in z minimumom vzdrževanja. Le ena zamenjava filtra in svetilke na leto, hkrati pa ima naprava nizko porabo energije.

Firewall® zagotavlja najboljši okus

Voda je brez okusa … kajne? Preiskusite Waterlogic in osupnili boste, kako dober okus ima popolnoma čista voda.

Pijte popolnoma čisto vodo

Brez klora, brez bakterij, brez čakanja. Sveže očiščena voda zagotavlja najboljši okus z vsemi zdravimi minerali in brez onesnaževal. Tako dobra bi morala biti vsa voda.

Water Logic

O podjetju Waterlogic

 

 

Ekipa podjetja Waterlogic je usmerjena k dvema ciljema: kakovost in voda. So lastniki in upravljalci svoje tovarne. Zakaj? Ker nikomur ne zaupajo, da bi lahko opravil tako dobro delo, kot ga lahko opravijo sami. Ceneje bi bilo kupiti te storitve, vendar želijo vedeti, kako so naši izdelki izdelani, testirani in odpremljeni. Zaposlujejo tudi svojo ekipo mikrobiologov, inženirjev in tehnikov. Tako lahko preizkusijo in izpopolnijo vsako napredno tehnologijo, saj natančno vedo, kako bo le-ta delovala pod raznimi nepredviljivimi pogoji. Radi imajo izzive. Rečeno jim je bilo, da je nemogoče doseči WQA (Water Quality Association – Organizacija za kvaliteto vode) standarda za čiščenje P231 in NSF55 razred A za gospodinjski čistilec vode. Ta standarda zahtevata izjemno visoko uničenje bakterij. Izziv so sprejeli. Danes so njihovi gospodinjski čistilci vode edini, ki dosegajo ta dva standarda (in še mnogo drugih) in to jim daje samozavest, da so jih poimenovali »Flawless Water Systems – Brezhibni sistemi za vodo«.

Certifikat kakovostiO WQA (Water Quality Association)

WQA je neproftino združenje za čisto vodo, tako v industrijski kot gospodinjski uporabi. Predstavlja več kot 2700 članic podjetij po vsem svetu. Člani društva so tako proizvajalci filtrovin in ostale opreme za čiščenje vode, kot tudi dobavitelji, trgovci in distributerji.

Združenje WQA posnosno služi kot vzgojitelj profesionalcev, ki se ukvarjajo s čisto vodo, kot tudi certifiter izdelkov za čiščenje vode, javni vir informacij, ter glas združenih strokovnjakov v želji po boljši pitni vodi.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori