Dyson sesalniki so tisti, ki s svojimi barvnimi kombinacijami privabljajo pozornost, njihova cena pa poskrbi za marsikateri začuden pogled. Njihov premium položaj je vendarle vsem dobro znan. Zakaj pa so sploh tako posebni?

Izjemen dizajn, lahka zasnova, dolgoročna uporaba in vrhunska kvaliteta – vse to so stvari, ki jih pričakujemo od premium sesalnika. Dysonovi zagotovo vse to imajo, ravno tako pa so z njimi tudi vrečke za prah in nenehno zatikanje kablov med sesanjem že v preteklosti.

Glavne komponente so pozicionirane blizu dlani, zato je sesalnik v popolnem ravnovesju za lahko in učinkovito čiščenje po stropu, tleh in vmes. V primerjavi z drugimi sesalniki je Dyson izredno lahek, kar pomeni zelo lahko sesanje tudi takrat, ko moramo očistiti najbolj oddaljen kot na stropu.

Nekaj izmed pomembnih lastnosti, po katerih se razlikujejo različni modeli Dyson, so sesalna moč, velikost posode za shranjevanje prahu in čas delovanja. Skupaj z vsemi sesalniki pa dobite maksimalno delovanje brez kompromisov, enostavno čiščenje, popolno kontrolo in fleksibilnost.

Tehnologija, ob kateri boste obnemeli

Največja posebnost je napredna tehnologija. Ustvarili so namreč inteligentni način čiščenja – najnovejši model V11 Absolute se ponaša z naprednejšim digitalnim motorjem in LCD zaslonom. Preko zaslona boste spremljali napolnjenost baterije in zlahka preklapljali med tremi načini sesanja: AUTO, ECO in pa BOOST.

  • Auto način bo samodejno zaznal vrsto tal, ki jih čistite in prilagodil hitrost ter moč tako, da boste ohranili kar največ baterije.
  • V Eco načinu bo vaš sesalnik deloval kar do 60 minut. Ta način je primeren za daljše čiščenje vseh vrst tal.
  • Boost način pa je ustvarjen za intenzivno čiščenje umazanije na tleh. V primerjavi z vsemi ostalimi brezžičnimi sesalniki, bo Dyson V11 Absolute v tem načinu sesal kar dvakrat močneje.

Ko praznjenje sesalnika ni več težko

Po koncu sesanja boste posodo za shranjevanje prahu spraznili s pritiskom na gumb oz. hitrim potegom, sesalnik pa enostavno pospravili na stensko polnilno postajo. Za vse prednosti bodo zagotovo najbolj hvaležni tisti, ki imajo otroke in živali, saj dobro vedo, kaj pomeni neurejeno stanovanje in umazana tla. Čiščenje stanovanja še nikoli ni bilo bolj enostavno – in zabavno!

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Izdelki

Odgovori