Electrolux je prepoznal pomembnost varovanja okolja in skrbi za omejene energetske vire, kar se odraža v vedno bolj ekonomsko racionalnih in učinkovitih napravah.

Ker so poleg dolgoročnih ciljev pomembni tudi kratkoročni, je Electrolux s 1. marcem 2019 začel s promocijo “Čiščenje brez meja“. V obdobju od 1. marca do 1. junija 2019, se od prodaje vsakega modela sesalnika, ki sodeluje v prodajni promociji, del sredstev nameni za financiranje akcij čiščenja morskega dna Piranskega zaliva ob sodelovanju hrvaških in slovenskih potapljaških društev.

Čiščenje morskega dna je organizirano v sodelovanju z agencijo “Promocija ronjenja”, katere glavni cilji so promocija aktivnosti potapljanja izobraževanja in ekološke akcije čiščenja okolja. Pri nakupu sesalnika iz prodajne promocije kupec ob spletni registraciji nakupa na www.electrolux.si prejme vavčer z 20-odstotnim popustom za tečaj potapljanja v organizaciji “Promocija ronjenja”.
V promociji sodeluje veliko število sesalnikov. Med njimi:

Asortiment Electrolux silent

Za sesalnike Electrolux silent so značilna visoka učinkovitost, zelo tiho delovanje, model GREEN pa je proizveden iz kar od 55 – 70% iz recikliranih materialov. Sesalniki silent so primer tehnološke inovacije, ki spodbuja spremembe na bolje skozi smernice trajnostnega razvoja.

Sesalnik Electrolux Green
Electrolux Green


PowerForce Animal

Sesalnik PowerForce je edini sesalnik za sesanje na vseh talnih površinah s sistemom Power Pro system™ in kolesi s tehnologijo 360° Motion Technology™ za vrhunske rezultate in enostavno uporabo.

Sesalnik Electrolux PowerForce
Electrolux PowerForce

Ob modelu Animal prejmete še PET KIT – set za hišne ljubljenčke.


Ergorapido sesalnik

Serija Ergorapido omogoča hitro in udobno pospravljanje. Odlikuje jo izjemna funkcionalnost in nenavaden dizajn. Ker je ta sesalnik baterijski, lahko snamete ročno enoto in dostopate do najtežje dostopnih površin, ali pa očistite notranjost avtomobila.
LED lučka na sprednji strani nastavka za sesanje vam omogoča enostavno in temeljito sesanje preprog in trdih tal in to tako, da ne boste spregledali niti najmanjše smeti. Baterija je dovolj močna, da omogoča delovanje sesalnika celo do 45 min.

Sesalnik Electrolux Rapido
Electrolux Ergorapido

Ob modelu Animal prejmete še PET KIT – set za hišne ljubljenčke.

9.6. bo potekala skupna morska in podmorska čistilna akcija Piranskega zaliva v sklopu svetovnega dneva varstva okolja Združenih narodov, ki jo bodo izvedle hrvaške in slovenske profesionalne potapljaške organizacije.
Pridružite se nam na www.electrolux.si

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Izdelki

Odgovori