Oglejte si predstavitev nežne piling krtače Remington BB100 Reveal Wet&Dry s katero bo vaša koža gladka in nežna.

Ste vedele, da na vaši koži vsak dan odmre na milijone celic. To ni nič nenavadnega ali kaj, zaradi česar bi vas moralo skrbeti. A s tem, ko na površini ostanejo odmrle celice, koža izgubi sijaj. Z redno nego z Remingtonovo BB1000 REVEAL Wet & Dry krtačo za telo pa temu ne bo tako. Z inovativno napravo, ki jo lahko uporabljate tako na suhi koži, kot tudi pod tušem, boste zlahka odstranili celice, ki vam več ne služijo, in tako dovolili novim, da zadihajo. S krtačo z naravnimi ščetinami, namenjeno suhi masaži, pa boste storile še veliko več – utrdile boste kožo, jo naredile nežno in gladko ter tako občutno zmanjšale videz pomarančne kože, masaža s tem nastavkom pa bo tudi pospešila cirkulacijo in kožo polepšala ter ji vrnila naravni sijaj.
Uredite kožo da bo nežna in gladka.

Nežna in gladka koža

Človeška koža je čudovit organ in eden redkih, ki se nenehno obnavlja. Sestavljena je iz več plasti. Ta, ki je očem vidna, se imenuje epiderm, sestavljena pa je iz celic, ki vsebujejo keratin, sicer gradnik las in nohtov. Nove kožne celice nastajajo v najnižjih plasteh epiderma in se počasi prebijajo proti površju. Ko ga dosežejo, odmrejo in večina jih enostavno odpade, da naredijo prostor novim. Vsako uro se tako konča življenje okrog 30.000 do 40.000 kožnim celicam. Kadar te ostanejo na površju, pa »dušijo« nove, mlade celice, ki nastajajo pod njimi in koža lahko postane sivkasta, »mrtva«, manjka ji tisti zdrav sijaj, ki ji ga dajo nove, mlade celice.

Tega je lahko za vedno konec z inovativno Remingtonovo krtačo BB1000 REVEAL WET & Dry. Vaša koža bo v trenutku znova zažarela, postala neustavljivo privlačna in svilnato gladka na otip. Uporaba je preprosta: za odstranjevanje odmrlih celic kože na napravo namestite polirno krtačo in stopite pod tuš. Na krtačo nanesite nekaj vašega najljubšega gela za prhanje in naprava je nared za uporabo. Zdaj morate z njo le še drseti po telesu, za vse ostalo bo poskrbela krtača sama, saj se njena glava samodejno vrti in vam olajša delo. Izpod tuša boste stopili z gladko, očiščeno in privlačno kožo, kot ste si jo vedno želeli. S tem, ko ste odstranili odmrle celice, se bo tudi losjon za telo, ki ga boste po prhanju nanesli, veliko bolje vpil v kožo in jo globinsko nahranil.

Masaža pod tušem

Kadar pa si zaželite masaže, ki bi poleg odstranjevanja odmrlih celic, 2kožo tudi napela in pospešila prekrvavitev, enostavno namestite nastavek iz naravnih ščetin, ki ga uporabite na suhi koži. Suho ščetkanje telesa dokazano izboljšuje napetost kože, s čimer pa dosežete še en pozitiven učinek – zmanjša se videz celulita. Napeta in dobro prekrvavljena koža bo videti bolj zdrava in sijoča.

Adijo, pomarančna koža

Če ste pozimi svojo kožo nekoliko zanemarile, je zdaj pravi čas, da ji, preden skočite v svoje najljubše kopalke, povrnete sijaj in mladosten videz. To bo z Remingtonovo BB1000 REVEAL Wet & Dry krtačo ne le povsem enostavno, ampak tudi prijetno opravilo. Rezultate boste opazile že po prvi uporabi, pa tudi začutile jih boste, občutek gladke kože je pač nekaj najlepšega in najbolj učinkovit način, da si v trenutku povrnete samozavest.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Izdelki

Odgovori