Ob gori dogodivščin, ki smo jih prejeli, je bilo zares zahtevno narediti izbor samo dveh.

Wau wau wau wau kakšen neverjeten odziv! Hvala vsem in vsakomur. Zares smo imeli težko delo, ko smo prebirali vse vaše fotografije in videe. Prav zares ste imeli nepozabno poletje, nam pa ste ustvarili veliko, če ne kar preveč, poletnih skušnjav
Po dolgem in težkem prebiranju je komisija odločila slednja zmagovalca … drumroll

Naj fotka poletja je Windy day, ki jo je Rok ujel v pravi adrenalinski vožnji s kajtom. Verjamemo, da bodo prihodnje fotke z GoPro Session še drznejše in atraktivnejše. Čestitamo!

Zmagovalna fotografija GoPro

Naj video poletja je JustGo, ki ga je posnel Tadej – odlična ideja, dobra realizacija, dinamičen video in super poletna dogodivščina. Verjamemo, da lahko uporaba aplikacije Quik in kamera Silver4 prihodnje dogodivščine prikažeta v še boljši luči 😉 Čestitamo!

 Zmagovalni video GoPro

Čestitamo pa tudi vsem ostalim … četudi niste prejeli nagrade, verjamemo, da bo poletje 2016 ostalo v čudovitem spominu. In prav je tako.

Želimo vam ravno tako čudovito jesen in zimo … morda pa bo takrat že čas za nov natečaj. Kdo bi vedel 😉

Nagradni natečaj je potekal od 3.8. do 31. 8. 2016.
Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Izdelki

14 komentarjev

 1. Gost123 Objavljeno:

  Zgleda zelo zanimivo in bom definitivno poskusil. Zanima me samo rok nagradne igre oz. do kdaj velja

  • Zdravo Špela. Ne bomo ga avtomatsko izločili, vendar lahko v primeru nadaljne uporabe neavtorizirana uporaba glasbe škodi tako vam kot nam. V kolikor jo lahko zamenjate z brezplačno glasbo bo bolje. V aplikaciji Quik, za urejanje video in foto vsebin imate prednaloženih res veliko skladb, ki jih lahko po mili volji uporabljate. Preizkusite!

 2. LEGUSAR Objavljeno:

  Mene pa samo zanima kako vem, da je moja fotografija prišla v izbor saj sem jo objavil na tej strani, brez štirih tagov. Je to dovoljeno ali naložim še enkrat s tagi?

  • V kolikor ste fotografijo naložili prek naše aplikacije, že sodeluje v nagradnem natečaju. Lahko pa jo objavite tudi na svojem FB, Instagram ali Twitter profilu, jo opremite z vsemi štirimi tagi in tudi tako jo bomo upoštevali. Hvala!

 3. Aljaž Objavljeno:

  Pozdravljeni! Zanima me kakšne so omejitve glede dolžine videa? Že vnaprej hvala za odgovor.

  • Lep pozdrav Aljaž, zaželeno je, da so dolgi do 1 minute, vendar bomo upoštevali in pregledali vse videe – tudi daljše od minute. Seveda pa, v kolikor je video dolg in temu preimerno manj privlačen, to sodnike odvrne od glasovanja za ta video. Hvala in lep pozdrav

 4. Torej objava videa na instagramu in twitterju z vsemi tagi, ki so zahtevani zadošča. Ni potrebno še v vaši aplikaciji naložit videa?

 5. Mateja Objavljeno:

  Zanima me, če bo morda v kratkem potekal še kakšen nagradni natečaj, v katerem bo nagrada športna kamera GoPro. Hvala že vnaprej za odgovor in lep pozdrav.

  • Mateja lep pozdrav. Trenutno še nimamo odgovora na to vprašanje, bomo pa zagotovo delali na tem, da natečaj ponovimo, saj je bil odziv zares izjemen. Da ga ne zamudite, predlagamo, da sledite našim družabnim omrežjem in naši spletni strani. Želimo vam lepe praznike.

Odgovori