17 komentarjev

  • Hm … to pa je čudno. Lahko pa sodelujete tudi z objavo na Instagramu ali Facebooku s pripisom hashtagov #gopro #quikminute #bigbangslo #adriatichero. Tudi v tem primeru bo video upoštevan za nagrado (in pa ob pogoju, da je krajši od 1 minute in zmontiran z aplikacijo Quik.)

  • Zdravo Tomaž, če ste video objavili v aplikaciji (in ga vidite med ostalimi videi / in je zmontiran z aplikacijo Quik in je krajši o 1 min) potem bo med tekmovalnimi videi za nagrado, seveda.

 1. Mark Objavljeno:

  Zdravo,

  zanima me, naslednje…namreč v pravilih piše, da bodo nagrajenci obveščeni na facebook strani…to pomeni, če nimaš facebooka ne moreš sodelovat ? Oziroma, ne moreš biti izbran ? Lp, Mark

  • Zdravo Mark, ne, nikakor ni obvezno, da imate FB račun za sodelovanje ali celo zmago. Ob obvestilu na FB bomo zmagovalca najavili tudi na naši spletni strani. Hvala za opozorilo, bomo dodali tudi v pravila.

 2. Brane Objavljeno:

  Imam težave. Ko poizkusim shraniti video. me na sredi prekine in izpiše: “error while producing , please try again” Kaj je možno da imam prepočasen telefon? Imam 2GB rama.

 3. mateja Objavljeno:

  Zanima me, če lahko glasbo izberemo po svoje ali mora biti nujnu izbrana med že vnešenimi glasbenimi možnostmi v aplokaciji Quik, ker med tistimi nobena ne ustreza temi mojega videa. Hvala za odgovor že vnaprej.

    • Neavtorizirana uporaba avtorske glasbe v lastnih izdelkih mora biti izrecno odobrena s strani avtorja ali označena pod licenco Creative Commons. Več informacij o tem katero glasbo lahko uporabite si lahko poiščete na raznoraznih spletnih straneh. V kolikor se želite izogniti temu, vam vseeno priporočamo, da uporabite glasbo znotraj aplikacije, kjer teh težav ni.

 4. Pozdravljeni!

  Zanima me zakaj moj video ne dela na vaši strani: https://www.bigbang.si/info/gopro-natecaj/ v galeriji z ostalimi videoposnetki, čeprav sem dobil potrdilo, ko sem objavil video, da je to to in da bo nagrajenec izžreban v prvem tednu v aprilu, itd… Objavljen link na moji FB strani pa normalno deluje, prav tako pa video na youtube???

  Hvala za odgovor in lep pozdrav,
  Aco

  • Hm … čudno Aco, ostali videi delujejo običajno. Ker ste nas na težavo opozorili pravočasno bomo vaš video (če izpolnjuje zahteve) seveda upoštevali med ostalimi videi v natečaju. Brez skrbi.

Odgovori