Ščepec čarovnije v kuhinji

V kuhinji, ki je opremljena z Gorenje by Ora ïto aparati, ste vi čarodej in aparati so vaši novi pomočniki. Tako kot čarovnik ustvari privid z zamahom roke,  lahko tudi sami z lahkotno eleganco pripravite okusne jedi. Zmešate, premešate, stehtate, zapečete in ustvarjate z največjo lahkoto. Z novo kolekcijo kuhinjskih aparatov, ki jo je ustvaril znan francoski oblikovalec Ora Ïto, je vse mogoče. So preprosti in intuitivni, hkrati pa vključujejo najboljše, kar premore sodobna tehnologija.

Gorenje by Ora Ito

Preprostost, ki odstopa od povprečja

Ustvarjalni francoski oblikovalec je poznan po tem, da premika meje oblikovanja, da bi ustvaril nekaj, kar vedno ostaja estetsko in preprosto. To poglavitno dejstvo je prisotno tudi v vsej njegovi novi liniji gospodinjskih aparatov Gorenje.

Gorenje by Ora Ito

Minimalizem, čiste linije in sinergija v dizajnu z velikimi aparati, so ključne značilnosti ujete v belo ter črno verzijo ročnega mešalnika, paličnega mešalnika, opekača, grelnika vode ter blenderja. Njihove mehke in elegantne oblike izražajo kakovostno in trajno estetiko, hkrati pa postanejo v kuhinji nekaj, kar ponosno slavite.

Gorenje by Ora Ito

Ključno pri izbiri uporabniških značilnosti aparatov so bile študije kupcev, ki so pokazale potrebo po skorajda profesionalnih zmogljivostih in elegantni zasnovi.  Močni motorji zato omogočajo mešanje katere koli sestavine in pravilno pripravo. Pri razvoju je bila prisotna tudi misel na enostavno čiščenje, kar je danes še ena odlika aparatov. Vsekakor odstopajo od povprečja, a so hkrati zelo dostopni.

Gorenje by Ora Ito

Aparati iz vrhunskih trpežnih materialov, s kovinskimi dodatki, ustvarijo brezčasno futuristično podobo, ki stoji na preizkušnji časa, se dvigne nad minljivimi trendi in nežno prenese sporočilo, da se v kuhinji dogaja nekaj čarobnega

Občutite jih. Dotaknite se jih. Raziščite vse njihove trike in uživajte v ustvarjanju čarovnije v kuhinji!

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Izdelki

Odgovori