Barve so eno najmočnejših izraznih sredstev. Ko načrtujemo in oblikujemo svoj dom, barve pripovedujejo zgodbe. Navdajajo nas z energijo, sporočajo vrednote, pojasnjujejo občutja.

Barvne različice hladilnikov Gorenje Colour.Časi, ko smo lahko izbirali zgolj med belimi ali črnimi aparati, so le še star spomin. Gorenje ponuja široko in barvito paleto hladilnih, pralnih, pomivalnih in sušilnihaparatov. 
Ti visoko kakovostni aparati zagotavljajo  izvrstno uporabniško izkušnjo in prihranijo čas, energijo in vodo. Poleg tega pa so odeti v najlepše barve življenja. 

Hladilni aparati
 

Hladilnik je središče vsake kuhinje. Ko ta zvesti prijatelj zablesti v vaši najljubših barvah, pa postane tudi privlačen vizualni element. Zato Gorenje ponuja širok nabor barv, s pomočjo katerih dizajn vašega hladilnika postane vir navdiha. A za igrivo zunanjostjo se skriva učinkovita kombinacija tehnologij, ki zagotavlja optimalne pogoje, da vaša hrana ostane sveža in zdrava.

Retro – ledeno hladna očarljivost

Brezčasna oblika daje zavetje navdušujoče praktičnemu hladilnemu aparatu, ki zahvaljujoč kombinaciji nostalgičnega dizajna in zajetnega seznama strastnih barv postane dobrodošel poudarek v vašem kuhinjskem interjerju. Kot oblikovalski objekt je lahko umestljiv tudi v dnevno sobo, kar je še posebej priročno v manjših urbanih gnezdih, a tudi v sodobnih bivanjskih okoljih z odprtim prostorom. Vsak Retro hladilnik se ponaša z optimalnim izkoristkom prostora, elegantnim značajem ter praktičnimi funkcijami, ki jih od postavnega zapeljivca tudi pričakujemo. Naj gre za odštekano oranžno, nostalgično rjavo, zapeljivo rdečo ali kateri koli drug barvni značaj, te sodobne ikone postanejo uspešnica takoj, ko se pojavijo.

Ion generation- sanjska ekipa 

Ta družina hladilnikov je oblikovana tako, da se v celoti vklopi v sodobno aktivno življenje. Aparati niso le izjemno energijsko učinkoviti, temveč prinašajo kopico inovativnih rešitev za optimalno mikroklimo, v kateri je sveža, okusna in zdrava hrana na voljo kadar koli. Funkcija IonAir upočasnjuje postopek kvarjenja hrane, medtem ko MultiFlow 360° idealno in enakomerno razporedi zrak po vsej notranjosti. Prostorno notranjost se zlahka prilagodi najrazličnejšim velikostim in oblikam embalaže, medtem ko ergonomsko oblikovana zunanjost ponosno blesti v paleti barv, ki so na voljo.

Side by side – velikodušen kuhinjski prijatelj

Sodobno življenje zahteva večje zaloge hrane za ves teden kulinaričnih doživetij. Hladilniki Side by Side so s svojo značilno obliko na voljo v številnih prav tako navdušujočih barvah. Notranjost je prostorna in dobro organizirana ter ponuja enostavno dostopno shranjevanje za vse vrste hrane. Hladilniki Side by Side so tudi nadvse dobrodošli oblikovalski objekti v vsakem sodobnem stanovanju, saj vešče združujejo močno in čisto obliko z nekaterimi arhitekturno najzanimivejšimi barvami.

Linija Colour bo vaš dom objela v čudovitih barvah.

Pralni in sušilni aparatiBarvni pralni stroji Gorenje Colour

Pranje perila je eno tistih opravil, pri katerih hitro nastane zmešnjava in ki vedno trajajo dlje, kot bi bilo razumno. Gorenjevi pralni in sušilni stroji delujejo kot razumevajoči osebni pomočniki, ki namesto vas učinkovito opravijo vse, kar zadeva perilo. Pri tem imajo v mislih tudi okolje in delujejo izjemno učinkovito. Specializirani so za pomoč pri zapletenih vsakodnevnih opravilih sodobnih družin, pametna tehnologija pa jih omogoča, da svoje delo opravijo, medtem ko vi spite ali preprosto živite svoje življenje. Tudi Gorenjevi pralni in sušilni stroji se sporazumevajo v barvah – svetlih, čudovitih barvah.

 

Pralni stroji SensoCare – tehnologija s srcem

Vsaka vrsta tkanin zahteva posebno obravnavo ter edinstveno kombinacijo količine vode, detergenta, vrtenja bobna in časa. Tehnologija SensoCare se tega izziva loteva z užitkom. Ta generacija pralnih strojev zagotavlja odlično nego perila tudi pri temperaturi zgolj 30 °C. Ne glede na to, ali je perilo belo, črno ali barvno, ti spretni specialisti za pranje poskrbijo za vse. S pred nastavljenimi programi ter nizom priročnih funkcij poenostavijo vaša opravila, povezana z nego perila ter odpravijo vse razloge za stres. Pranje SensoCare pomeni, da bo tudi pranje izjemno občutljive in drage obleke postalo le še eno rutinsko opravilo.

Tudi pralni in sušilni stroji pridejo lahko zasijejo v pomladnih barvah.

Sušilniki SensoCare – ko gre vse gladko 

Navzven so jih sama čustva: so izvrstno oblikovani in na voljo v mnogih živahnih barvah. Navznoter pa  pri Gorenjevih sušilnih strojih vlada razum. So izjemno energijsko učinkoviti, aktivno preprečujejo nastanek gub ter opazno zmehčajo tkanine. S funkcijo GentleCare bodo tudi z najobčutljivejšimi tkaninami ravnali spoštljivo in jih posušili pri zgolj 40 °C. S sušilniki SensoCare je tudi likanje in zlaganje perila lažje, saj inteligentni senzorji  spremljajo  preostalo vlago v perilu in sušenje prilagajajo želeni stopnji suhosti.  Vse to pa poteka v skoraj popolni tišini.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori