Gorenjevo novo kolekcijo kuhinjskih aparatov je oblikoval Philippe Starck – eden najbolj edinstvenih ustvarjalcev, priznan po vsem svetu. Aparati se ponašajo z najnovejšimi tehnologijami in prvovrstno energijsko učinkovitostjo.

Kolekcijo sestavlja celovita linija povsem skladno oblikovanih pečic, kuhališč, kuhinjskih nap, hladilnikov in drugih aparatov. Ključ do njihove elegance je v “diskretnosti visoke kakovosti in čistih linijah”. Minimalistični dizajn z vrhunskim odsevnim steklom in nerjavečim jeklom se bo stopil z okolico in dobesedno postal odsev vašega življenjskega sloga in osebnosti.

gorenje_by_starck_gashob_hood

Pozorno izbrani detajli, kot so kovinski učinki nerjavečega jekla ter oranžni ročaji s svojim odsevom, bodo v vašo kuhinjo vnesli novo iskro življenja ter jo elegantno zaokrožili.

“S to kolekcijo smo rešili paradoks: ustvariti tehnološko izpopolnjene aparate, ki pa še vedno dajejo prijeten, domač in človeški občutek.” Philippe Starck

Pečice

Dodajte svoji kuhinji pridih elegance s pozorno oblikovanimi vrhunskimi pečicami, ki navdih črpajo pri tradicionalnih krušnih pečeh. Rezultati bodo vedno popolni, pa če pečete za veliko gostov ali zgolj zase.

Inovativni prezračevalni sistem v pečici zagotavlja optimalno kroženje toplote in s tem zdravo toplotno obdelavo hrane ter omogoča hkratno peko na več ravneh, ne da bi se vonjave in okusi mešali med sabo.

Hladilno-zamrzovalni aparati

Hladilni aparati, ki niso “cool” le po imenu. Ti aparati se intuitivno prilagajajo vašim navadam ter spoštljivo služijo vašim potrebam, tako da zagotavljajo, da hrana dlje časa ostane sveža, kot bi bila ravno nabrana na vrtu. Z minimalističnim oblikovanjem bodo vnesli brezčasno noto v vsako kuhinjo.

V hladilnike je vgrajena tehnologija IonAir, ki poustvarja naravni proces ionizacije ter tako ohranja svežino hrane dlje, medtem ko sistem AdaptTech spremlja in analizira navade uporabnika glede uporabe aparata.

Plinska kuhališča

Prva izbira vsakega kuharja. Večno uporabna plinska kuhališča z visoko učinkovitimi gorilniki so popolno orodje za vaša kulinarična raziskovanja. Edinstvene rešetke bodo poudarile videz vaše kuhinje, medtem ko pripravljate izvrstne jedi za svoje prijatelje ali zgolj zase.

Indukcijska kuhališča

Vrhunska kuhališča, polna koristnih funkcij in možnosti, ob katerih bo kuhanje postalo vaše najljubše opravilo, se prilagodijo vsaki vaši potrebi. Ne glede na to, ali pripravljate le skodelico kave ali celo pojedino, boste kuhali učinkovito in elegantno.

Funkcija XpandZone omogoča kuhanje na skoraj celotni površini indukcijskega kuhališča ter tako ponuja dovolj prostora tudi za največjo posodo ali pa več manjših posod, ki jih lahko uporabnik postavi kamor koli na kombinirano kuhalno polje.

Nape

Kuhanje brez sledu. Najnovejša tehnologija prilagajanja ter inovativni sistem za vsesavanje zraka bosta poskrbela, da se boste lahko osredotočili samo na kuhanje ter da boste pri tem uživali v svežem zraku in tišini.

Kuhinjske nape Gorenje by Starck so opremljene s senzorjem AdaptTech, ki zazna raven nečistoče ali pare, vlage in plinov ter samodejno prilagodi hitrost delovanja ventilatorja. Inovativni sistem vsesavanja zraka na obodu optimizira porabo energije ter zmanjšuje hrup.

Mikrovalovne pečice

Elegantna rešitev za dneve s prenatrpanim urnikom. Vrhunska tehnologija poskrbi za hitro pogrevanje, odtajanje ali kuhanje okusnega in hranljivega obroka brez vrtljivih podstavkov in neenakomernega segrevanja.

Vgradna kombinirana kompaktna mikrovalovna pečica je opremljena z invertersko tehnologijo, ki omogoča enakomerno porazdelitev energije, za razliko od običajnih tovrstnih aparatov, kjer energija prihaja v posamičnih valovih. Hrana posledično ohrani svojo izvirno strukturo, vitamine, minerale in vlaknine, hkrati pa je čas priprave krajši, kar zniža porabo energije.

Dekorativne plošče

Razliko naredijo podrobnosti. Zaokrožite svojo kuhinjo z elegantno odsevno okrasno ploščo za vrata pomivalnega stroja ali hladilnika, ki bo tako dobil vedno aktualen videz.

Predali

Nadgradite svojo kompaktno pečico z elegantnimi in pametnimi predali, v katerih bo hrana na toplem, dokler je ne postrežete in v katerih lahko pogrejete krožnike, pripravite jogurt ali preprosto hranite pribor. Njihov brezčasni dizajn je povsem skladen z vašo pečico, hkrati pa bodo poskrbeli za popoln red v vaši kuhinji.

Ker imajo vsi kuhinjski aparati medsebojno povsem usklajen dizajn, lahko vsak uporabnik sam ustvari svojo edinstveno kuhinjo, prilagojeno njegovemu življenjskemu slogu in osebnosti. Minimalistični dizajn temelji na kombinaciji nerjavnega jekla in visoko odsevnega stekla, v katerem se dobesedno zrcalita uporabnik in njegovo okolje. Pozorno dodelani detajli in učinki s prepoznavnimi oranžnimi ročaji v kuhinjo vnesejo dodatno iskro življenja in elegance.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori