Kategorije Filtri Izberi kategorijo
0 0
0
Big Bang Info Gospodinjstvo Pozabi na tradicionalne vloge
Gospodinjstvo

Pozabi na tradicionalne vloge

Seznam vseh člankov
22.03.2021.

Bliža se materinski dan, dan, ko je vsa naša pozornost usmerjena v mame. Čeprav je prav, da jim večkrat na leto pokažemo, kako hvaležni smo za njih, je 25. marec eden izmed tistih dni, ko se našim mamam in mamicam naših otrok še posebej radi zahvalimo in jim pokažemo, kako radi jih imamo ter kako pomembne so za nas.

Sploh, ker se poleg v vlogi mame vsakodnevno izkažejo tudi v vlogi gospodinje, kuharice in animatorke. Še posebej v času Covida 19, so se kar naenkrat znašle v situaciji, ko varstvo otroka ni več tako samoumevno in morajo hkrati delati od doma in skrbeti za otroke, jih animirati in jim pomagati pri njihovih šolskih obveznostih. So kot super lepilo, ki drži družino skupaj in zato je prav, da jim večkrat priskočimo na pomoč.

RAZBIJMO MIT TRADICIONALNIH VLOG

Čeprav je vloga mame po veliki večini še vedno zelo tradicionalna in so one tiste, ki skrbijo za dom in otroke, pa v Big Bangu želimo ta mit razbiti! Ponekod se že kažejo zametki sodobnih družin, kjer družinske vloge in naloge niso striktno določene, saj oba starša hodita v službo in doma skrbita za družino in dom.

Tako so tudi moški tisti, ki kdaj pa kdaj poprimejo za kuhalnico in pospravijo stanovanje. Seveda pa sodobna tehnologija, ki jo dobite v Big Bangu omogoča, da so opravila lažja in hitrejša, saj veliko del namesto nas opravijo kar roboti sami! Sliši se sanjsko, kajne? Tako je tudi vam moškim lažje in bolj zabavno prevzeti kakšen del gospodinjskih opravil.

 

KAKO SMO SE MI LOTILI TEGA?

V sodelovanju z Janijem Jugovicem, bolj poznanim pod imenom Cool Fotr smo se odločili, da moškim predstavimo, kako lahko se je kdaj pa kdaj postaviti v vlogo mame in poskrbeti za vsa domača opravila. Včasih to, da ji podarite čas zase, pospravite ali skuhate namesto nje, animirate otroke ali jih spravite spat, pomeni več kot šopek rož. Vi pa se boste, tako kot Cool Fotr, ob opravilih precej zabavali, predvsem pa boste osrečili svojo partnerko in verjemite nam, te geste ne bo pozabila.

VSE JE LAŽJE S SODOBNO TEHNOLOGIJO

Big Bang vam s sodobno tehnologijo in napravami omogoča, da so opravila hitra in enostavna. Spodaj vam predstavljamo nekaj produktov, ki bodo olajšala življenje vam in vaši dragi. Sedaj pa napravo v roke in akcija!

Zabava je vedno še večja, če v proces opravil vključite tudi svoje otroke. Vsakemu določite eno zadolžitev in skupaj pripravite vaše najljubše kosilo. Pri tem naj vam pomagajo naši pametni kuhinjski roboti. Ne skrbite, če bo na koncu več sestavin po tleh kot v kuhinjskem robotu, saj boste z našimi sesalci, situacijo hitro rešili.

 

 

Pritisni na gumb in stanovanje je že skoraj čisto, pravi Cool Fotr. Pametni sesalec Irobot bo stanovanje očistil namesto vas in to z enim samim enostavnim pritiskom na gumb. Medtem si lahko privoščite ogled filma ali pa uporabite naše masažne naprave in ta čas namenite svoji ženi. Tudi ljubitelji tradicionalnih pokončnih sesalnikov pridete na svoj račun, saj boste s sodobnimi verzijami ročnih sesalnikov svoje stanovanje posesali en, dva, tri in vaše stanovanje se bo svetilo kot novo. 

 

 

Zlikane srajce? Ni problema. Zakaj bi čakali, da partnerka zjutraj vstane iz postelje in vam pripravi svežo zlikano srajco, če lahko to naredite sami. Cool Fotr je za vas pripravil super enostavne nasvete, kako do zlikanih oblačil v samo nekaj trenutkih. Potrebujete samo likalno površino in likalnik in rezultati so zagotovljeni. Ste vedeli, da imate na oblačilih praktično vse informacije, kako zlikati določen kos oblačila, da ga pri tem ne poškodujete? Le kdo bi si mislil, da je likanje tako enostavno!

 

NAJBOLJŠE ZA NAŠE MAME

Seveda, pa si naše mame oziroma partnerke naših otrok zaslužijo le najbolje, zato se potrudite, da večkrat posežete po domačih opravilih in ne samo za materinski dan. Ker pa je 25. marec vseeno nekaj posebnega, jih takrat lahko še dodatno razvajate. Poleg tega, da namesto njih operete perilo, zlikate oblačila, pospravite kuhinjo, posesate stanovanje, pa jih lahko presenetite tudi z nečim posebnim. Z darilom, ki ga bo prav zares vesela! Izkoristite še zadnje trenutke pred poletjem in z IPL odstranjevalcem dlačic poskrbite, da bo njena koža mehka in gladka.

Čeprav se mame največkrat najbolj udobno počutijo v oblačilih za prosti čas in s spetimi lasmi, saj se zaradi preobremenjenosti in pomankanja časa, najmanjkrat posvetijo same sebi, jim vseeno privoščite najboljše izdelke za njihovo nego las in poskrbite, da se bodo vsak dan počutile posebne, kot bi ravno prišle iz frizerskega salona. Z našimi izdelki za nego las bodo lahko za razvajanje poskrbele kar same doma.

 

Zato pozabi na tradicionalne vloge, poprimi kdaj za gospodinjska opravila namesto žene, punce, partnerke oziroma mame svojih otrok in postani Cool Fotr tudi ti!

Ocene (0)
1.0
Nima komentarjev. Bodi prvi!

Tvoja ocena

Bodi prvi! Prijavi se na e-novice in prvi prejmi najnovejše popuste.
Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.
Ker želimo, da bo naša komunikacija z vami zakonita in vredna zaupanja, vas prosimo za soglasje za naslednje možnosti obdelave osebnih podatkov.

Podrobnosti si lahko ogledaš na povezavi.