Kategorije Filtri Izberi kategorijo

NOVO: HITRA DOSTAVA V LJUBLJANI! 

Naroči do 15:00 na naslov v Ljubljani, mi pa ti naročilo dostavimo še isti dan. Hitro dostavo omogočamo ob delavnikih za izdelke, ki so označeni z značko Hitra dostava.

Zapri
0 0
0
Big Bang Info Gospodinjstvo Pralni stroj, ki misli namesto vas: Bosch s pametno dozirno avtomatiko i-DOS
Gospodinjstvo

Pralni stroj, ki misli namesto vas: Bosch s pametno dozirno avtomatiko i-DOS

Seznam vseh člankov
20.06.2017.

Ne glede na to, ali uporabite preveč ali premalo pralnega sredstva – nenatančno doziranje detergenta škodi vašim oblačilom. Rešitev nudi pralni stroji Bosch i-DOS, ki pri vsakem pranju popolnoma avtomatsko odmeri optimalno količino pralnega sredstva za doseganje popolnih rezultatov pranja.

Pranje še nikoli ni bilo tako enostavno.

Pralni stroji Bosch s pametno dozirno avtomatiko i-DOS

Niste vedeli, da se pri odmerjanju pralnega sredstva lahko zmotite? Nič hudega. Po zaslugi sistema i-DOS vam glede tega ni več treba skrbeti. Pametna dozirna avtomatika i-DOS popolnoma avtomatsko odmeri optimalno količino tekočega pralnega sredstva in mehčalca pri vsakem pranju. Vi pa ste lahko prepričani, da ravnate točno tako, kot je najboljše za vaše perilo, za okolje in vašo denarnico. Nenatančno doziranje detergenta škodi vašim oblačilom:

Preveč pralnega sredstva

Če uporabite preveč pralnega sredstva – četudi le malo preveč – to lahko občutno poviša porabo vode in energije med pranjem ter dodatno obremenjuje okolje in vašo denarnico. Hkrati lahko na vaših oblačilih ostanejo vidni ostanki pralnega sredstva, kar lahko povzroči draženje kože in alergije.

Premalo pralnega sredstva

Če uporabite premalo pralnega sredstva, to navadno privede do slabših rezultatov pranja. Madeži ne bodo v celoti odstranjeni in bodo trajno ostali na vaših oblačilih. Nezadostna količina pralnega sredstva lahko privede tudi do razbarvanja in neprijetnih vonjav.

Popoln odmerek pralnega sredstva

Ko je sistem i-DOS vklopljen, pralno sredstvo odmeri avtomatsko in do mililitra natančno. Zazna tip tkanine, količino perila v bobnu in stopnjo umazanosti ter temu ustrezno odmeri optimalno količino pralnega sredstva. Tako dosežete popolne rezultate pranja in prihranite veliko pralnega sredstva in vode.

Detergent nalijte le enkrat, perete pa lahko cel mesec

V rezervoar za detergent lahko nalijete do 1,3 l pralnega sredstva, kar zadošča za približno 20 pranj, in pa 1 l mehčalca tkanin.

Kako deluje i-DOS?

Pametni senzorji v pralnem stroju Bosch i-DOS zaznajo težo, tip tkanine in stopnjo umazanosti. Hkrati upošteva i-DOS tudi trdoto vode. Nato avtomatika i-DOS odmeri optimalno količino tekočega pralnega sredstva in mehčalca. Tako se izognete prekomerni uporabi pralnega sredstva in dodatnem izpiranju, zato na letni ravni prihranite do 11 litrov tekočega detergenta in 7.062* l vode. *Možni prihranki pri povprečno 220 ciklih pranja/leto, vir: wfk, Inštitut za uporabne raziskave, poročilo o raziskavi 5132/10. Rezultati posameznih testiranj se lahko razlikujejo.

Brez skrbi!

Seveda lahko pralno sredstvo še naprej odmerjate ročno, če to pri posameznem ciklu pranja želite.

5 razlogov za nakup pralnega stroja BOSCH

  1. Vedno popolni rezultati pranja.
  2. Perilo se ne razbarva in nima neprijetnih vonjav.
  3. Madeži bodo v celoti odstranjeni.
  4. V perilu ni ostankov detergenta, kar lahko draži kožo ali povzroča alergije.
  5. Detergent nalijte le enkrat, perete pa lahko cel mesec.

Končno bodo uživali v pranju perila tudi moški.

Pralni stroji Bosch i-DOS so namenjeni vsem, ki želijo skrbno vzdrževati svoja dragocena oblačila. Prav tako vsem, ki izbirajo pametne aparate, ki jim poenostavijo življenje. https://www.youtube.com/watch?v=q3p_RQnn7Ro  

Ocene (0)
0.0
Nima komentarjev. Bodi prvi!

Tvoja ocena

Bodi prvi! Prijavi se na e-novice in prvi prejmi najnovejše popuste.
Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.
Prepričani smo, da ti bodo naše e-novice res všeč in da z nami ne boš več v zadregi, kakšno rojstnodnevno darilo kupiti mami. Vseeno pa potrebujemo tvoje soglasje za naslednje možnosti obdelave osebnih podatkov.

Podrobnosti si lahko ogledaš na povezavi.