Svetovanje
Kategorije Filtri Izberi kategorijo
0 0
0
Big Bang Info Gospodinjstvo Naj bo svetovni dan kave vsak dan!
Gospodinjstvo

Naj bo svetovni dan kave vsak dan!

Seznam vseh člankov
01.10.2018.

Spodaj spisana zgodba je resnična in se je pred časom zgodila v eni izmed naših Big Bang trgovin. Je zgodba o dobri kavi in seveda še boljših naših svetovalcih.

V trgovino je prišla gospa srednjih let, lepo urejena z namenom, da bi kupila kavni avtomat. Njen prvi odgovor na vprašanje svetovalca je bil, da želi kupiti kavni avtomat, ker izredno rada pije kavo - tudi po 4-krat na dan. Izrecno je poudarila, da rada pije odlično kavo in kavni avtomat ne sme stati več kot 50€! Za trenutek je svetovalca sicer preletela ideja, da bi stranki z vsem spoštovanjem ponudil vrhunsko »đezvo«, ampak se mu je uspelo zadržati, umiriti misli in takoj za tem - ideja! Svetovalec je gospo presenetil z vprašanjem kakšno pečico ima doma? Gospa začudeno vpraša, kakšno vezo ima njena pečica doma z nakupom kavnega avtomata? Vseeno mu je povedala, da je pred časom kupila pečico visokega cenovnega razreda. Svetovalec je hitro ocenil vrednost pečice - takšna pečica je zagotovo stala nekje od 700€ do 800€! Gospa je ponosno odvrnila, da ne - "Je bila pa kar malo dražja!" Naslednji odgovor in hkrati vprašanje svetovalca pa je bil: "Ahaaa, super, odlično pečico imate! In zagotovo pečete vsak dan, mar ne?" Gospa je odvrnila: "Sploh ne, samo na vsake 14 dni pa skoraj zagotovo." Svetovalec je ponovil njene besede, da ima doma pečico, ki je bila dražja od 800€, ampak, da z njo peče le na vsake 14 dni ali pa še to ne, medtem, ko kavo pa pije vsak dan po 4-krat na dan, pa za kavni avtomat nebi dala več kot 50€. Gospa je v hipu ugotovila, kaj je bilo glavno sporočilo in potem ni bilo več dvoma. Kupila je vrhunski kavni avtomat za 10-krat višjo vrednost od načrtovane, z nakupom je bila navdušena, in navdušena je še danes, saj pije zares odlično kavo večkrat na dan! V razmislek: Premislite katere majhne, a pomembne stvari vam bistveno polepšajo dan. Takšne so neprecenljive. Pa četudi je to odlična kava! Želimo vam odličen dan svetovne kave in upamo, da jo pravkar srkate v družbi z vami najljubšimi osebami!

Najboljše izdelke za pripravo kave najdete na povezavi TUKAJ.

Ocene (0)
0.0
Nima komentarjev. Bodi prvi!

Tvoja ocena

Bodi prvi! Prijavi se na e-novice in prvi prejmi najnovejše popuste.
Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.
Ker želimo, da bo naša komunikacija z vami zakonita in vredna zaupanja, vas prosimo za soglasje za naslednje možnosti obdelave osebnih podatkov.

Podrobnosti si lahko ogledaš na povezavi.