Preverite kakšne novosti prinaša igra Gran Turismo 6, ki je izšla 6. decembra 2013.

Več avtomobilov kot kadarkoli prej

GT6 ponuja preko 1200 vozil, dodelanih v najmanjše podrobnosti, vključujoč dirkalnike iz trenutne kategorije FIA GT3, superavtomobile kot je Pagani Huayra ’11, zgodovinske klasike kot je BMW 507 ’57 in cestne avtomobile kot je Ford Focus ST ’13. Vsak avtomobil je bil zasnovan s presunljivimi podrobnostmi, kar zagotavlja, da v polnosti odraža svojo fizično kovinsko različico, tako po izgledu, kot tudi po zvoku in načinu vožnje.

Igra Gran Turismo 6

Najboljše dirkalne steze po vsem svetuNajboljša dirkalna izkušnja GT 6

GT6 vsebuje več stez kot kadarkoli prej, s kar 37 lokacijami in 100 postavitvami. Vpeljava novih stez kot so Ascari, Silverstone, Brands Hatch, Mt. Panorama in Willow Springs ponovno dokazuje, da GT6 postavlja nova merila za simulatorje vožnje. Vsaka steza je poustvarjena do natančnosti približno 1cm ali manj v odstopanju od resnične steze. PDI je ustvaril celo novo Gran Turismo Areno, kjer lahko igralci sestavijo dirkalne izzive in podvige po svojih željah.

Osupljiva natančnost

Za kar največji izkoristek širokega nabora vozil in stez je tehnologija v igri še en korak nad že tako impresivnim Gran Turismo 5. Nov fizikalni simulator, nova aerodinamika, modeli vzmetenja in gum ter neverjetno visoka ločljivost pripomorejo k temu, da avtomobili izgledajo bolje in še bolj realistično reagirajo v kontaktu s stezo. Ko enkrat izkusite GT6, ni več poti nazaj.

Načini igre

Igra GT6

GT6 prinaša veliko variacijo načinov igre. ‘Arcade Mode’ vam omogoča, da tekmujete z virtualnimi nasprotniki, se udeležite vožnje na čas za enega igralca, ‘driftanja’ ali pa tekme dveh igralcev na razdeljenem zaslonu. Pri načinu ‘Career Mode’ (predhodno GT Mode) igralec začne na vstopnem nivoju in se prebija do višjih dirkalnih licenc, tako kot to delajo pravi dirkači v resničnem svetu.

Online dirke

GT6 ponuja tudi najboljšo izkušnjo online dirkanja do sedaj, saj lahko igralci ustvarjajo svoje lastne klube, klepetajo na forumih in organizirajo dirkalne dogodke za svoje člane. Skupine lahko izberejo zaprt privatni klub ali pa odprt klub, ki se mu lahko pridruži kdorkoli. ‘Open Lobby’ (Odprta avla) pa sprejme do 16 igralcev, ki se nato pomerijo med seboj na spletu.

Oglejte si tudi uradni napovednik igre Gran Turismo 6.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori