Neprestan razvoj novih tehnologij napoveduje tudi novosti ob skrbi za nego perila. Pri Beku so razvili povsem novo tehnologijo sušenja in tako ustvarili hibridni sušilni stroj, s pomočjo katerega bo vaše perilo odslej posušeno v bistveno krajšem času, kot smo bili vajeni do zdaj.

Hibridni sušilni stroj Beko DH8544RX na zunaj zgleda povsem običajno, vendar v sebi skriva pomembno novost. Skrivnost se nahaja v tehnologiji RapiDry, ki s pomočjo posebnega grelca, ProSmart invertnega motorja in toplotne črpalke zagotavlja zelo hitro in učinkovito sušenje.

Običajni sušilni stroji s toplotno črpalko ne vsebujejo grelca. V tem primeru temperatura sušenja na presega 55 °C, kar pomeni, da je čas sušenja posledično daljši. S pomočjo posebnega programa, ki uporablja grelec se bo povprečni čas sušenja osmih kilogramov perila skrajšal iz 150 na 114 minut, če pa boste vstavili en kilogram perila (5 srajc), pa bo to suho zgolj v 18 minutah.

Poleg tega sušilni stroj z uporabo ProSmart Invertnega motorja prinaša tudi zelo tiho in varčno delovanje, saj se nahaja v energijskem razredu A+++ in s svojimi 16 programi sušenja zagotovo poskrbi za vrhunsko nego vašega najljubšega perila.

Tehnologija AquaWave® vas bo navdušila s svojimi posebno oblikovanimi lopaticami in posebno obliko bobna, saj se znotraj bobna oblikuje gibanje, podobno valovanju, ki med sušenjem nežno premika oblačila, kar prinaša zelo temeljito, a hkrati nežno sušenje. Tako bodo vaša najljubša oblačila lahko z vami preživela še kar nekaj dogodivščin.
Večni strah, ki ga imajo vsi tisti, ki so že kdaj po nesreči skrčili svoj najljubši volnen pulover, je z uporabo sušilnega Beko DH8544RX stroja odveč, saj se sušilni stroj ponaša tudi z izjemnim programom za nego volnenih oblačil za katerega je prejeli certifikat »WoolMark® Apparel Care®«. Na ta način lahko svoja volnena oblačila, ki jih sicer lahko perete samo ročno, sušite in negujete z vso pozornostjo, ki si jo zaslužijo.

S sušilnimi stroji Beko bo vaše perilo vedno v skrbnih rokah, sami pa se boste lahko prepustili udobnemu preživljanju prostega časa.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Izdelki

Odgovori