Če vaši lasje niso naravno skodrani, ste gotovo že kdaj posegli po oblikovalniku za lase z namenom ustvariti lahke in igrive kodre, ki bi popestrili vašo vsakdanjo pričesko. 

Kako deluje?in-use icon2

Ker ta pametni oblikovalnik vrti valj samodejno, so dnevi nerodnega zavijanja las stvar preteklosti. Enostavno namestite lase skozi cev, dotaknite se stikala in videli boste, kako se oblikovalnik obrača. Zahvaljujoč Instant Curl tehnologiji, so lasje natančno in nežno zaviti, saj so samodejno potegnjeni skozi cev in nemudoma spuščeni. Ne samo da zavija lase namesto vas in jih tako skodra do popolnosti, ampak se tudi obrača v različne smeri in tako ustvarja kodre v obeh smereh – kodrajte v isti smeri za bolj enoten, uglajen videz, ali pa v različne smeri za bolj naraven videz.

Remingtonov Curl Revoution enostavno upravljate z digitalnim prikazovalnikom temperature s petimi nastavitvami in dvigom temperature za bolj goste lase ali večje šope las, izbrane temperaturne nastavitve pa lahko zaščitite s temperaturnim zaklepom. Če ste v stiski s časom, ste lahko mirni, saj bo oblikovalnik segret in na voljo za uporabo v pičlih 15 sekundah.

S tem oblikovalnim ne rabite več ugibati, enostavno oblikujte zavidljive in osupljive lase – kot da bi imele svojega profesionalnega stilista doma.

CI606_product-720

Zaščita, stil in sijaj

Material oblikovalnika je ključnega pomena, saj zelo vpliva na končni videz kodrov. Keramični oblikovalnik enakomerno razprši toploto skozi lase, medtem ko turmalinski oblikovalnik zadrži vlago. Toda s Curl Revolution se lahko poslovite od sprejemanja kompromisov za vaše lase. S prepričljivo 4× zaščitno prevleko bo v celoti poskrbel za lep in zdrav videz las: anti-statična in turmalin-ionska prevleka bosta naredili vaše kodre izredno mehke, lase pa manj štrleče, skuštrane in statične, medtem ko bo keramična prevleka zagotavila gladko drsenje med oblikovanjem pričeske.

in-use icon2Ustvarite različne kodre

Poskočni kodri

Za lepe, naravne, tesne, poskočne kodre, razdelite zgornjo plast las v pramene in jih pripnite. Velikost kodrov je odvisna od širine pramena las, vendar če imate gostejše lase, jih v vsakem primeru razporedite v več odsekov ali pa povišajte temperaturo na oblikovalniku. Pričnite spodaj na tilniku in se pomikajte navzgor. Vzemite približno centimetrski pramen in ga vstavite v oblikovalnik pri korenu. Ko so enkrat lasje med ploščami, pritisnite gumb za vrtenje oblikovalnika v želeno smer. Po končani rotaciji bo Curl Revolution nežno sprostil popoln koder. Postopek ponovite na spodnjih in zgornjih plasteh, tako da končate pri sprednjih laseh. Za skodranje sprednjih las bodite pozorni, da boste lase navijali stran od obraza, saj boste tako dosegli bolj dovršen izgled.

Poletni kodri

Če želite svojim ravnim lasem dodati nekaj strukture in jih popestriti z nežnimi valovi, vzemite 5 cm pramene las in jih pod 45° kotov vstavite med plošče oblikovalnika in pristisnite gumb za rotacijo. Ponovite v nasprotni smeri vzdolž pramenov od konic do korenov. Za bolj naraven videz poletnih kodrov, izberite srednjo vrednost temperature. Ko končate z oblikovanjem, pojdite s prsti skozi lase, da zrahljate kodre. Preden utrjujete pričesko z lakom za lase ali kakšnim drugim proizvodom, počakajte, da se kodri ohladijo, saj bodo tako zdržali dlje.

Želite vsakič zagotovljeno popolne kodre?

Curl Revolution ustvari lepe in mehke kodre, ne glede na dolžino las. Hitro, enostavno in preprosto brez zapletov!

Kaj še čakate…pridružite se Curl revolution!

Oglejte si video, ki prikazuje, kako preprosta je uporaba kodralnika

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Izdelki

Odgovori