HTC One z elegantnim aluminijastim ohišjem, živim domačim zaslonom, na katerem se pretakajo vaše priljubljene vsebine, foto galerijo, vdihne življenje vašim fotografijam. Z dvojnima stereo zvočnikoma na sprednji strani, preoblikuje vašo izkušnjo pametnega telefona.

Če želite zajeti popoln trenutek potrebujete več kot le eno sliko. Zato se lahko vaš novi HTC One pohvali z izjemnimUltraPixel fotoaparatom, ki bo poskrbel za popolne fotografije. Pritisnite na sprožilec in HTC One bo samodejno zajal do 20 fotografij skupaj s 3-sekundnim video posnetkom in vam tako ustvarili živo galerijo. Konec je dolgočasnih statičnih fotografij brez življenja!

HTC ultrapixel kamera

Ujemite več svetlobe. Svetloba. To je tisto, kar ločuje posnetek od slike. Nova izjemno občutljiva kamera pri HTC One vam omogoča da zajamete do 300% več svetlobe in tako še lažje zajamete popoln trenutek! HTC One prinaša dramatično povečanje kakovosti fotografije: večjo jasnost, kontrast in podrobnosti.

HTC boomsound

Ostrejši, bogatejši, glasnejši. Ste se že znašli v neprijetni situaciji ko ste želeli deliti glasbo ali video posnetek s svojimi prijatelji pa so bili zvočniki pretihi. Novi zvočniki, ki slišijo na ime BoomSound bodo to spremenili za vedno. Dvojna stereo zvočnika na sprednji strani telefona vam omogočata bogatejši zvok z manj popačenji in vas obkrožita s kvaliteto, ki bo navdušila vse okoli vas.

HTC blinkfeed

Domači zaslon po vaši meri! S HTC BlinkFeed preprosto izberete družabna omrežja, novice in vire, katere želite spremljati na vašem zaslonu in tako nikoli več ne zamudite trenutka. Utrip vašega svetu je na vaši dlani. Ustvarite svoj mini film. 

Opcija HTC Video Highlights oziroma video vrhunci samodejno izbere vrhunce posameznega dogodka in samodejno ustvari osupljivo 30-sekundno predstavo. Ustvarite svojo mojstrovino brez kakršnega koli strokovnega znanja ali dodatne opreme. Navdušite bližnje s posnetkom z edinstveno temo in glasbeno podporo po vaših željah!

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori