Huawei M3 tablični računalnik ima kar nekaj prednosti, zaradi katerega bo to idealna naprava za vaš prenosni kino, igralni računalnik ali za brskanje po spletu in po socialnih omrežjih z zvokom, ki vas ne bo nikoli razočaral.

Full HD zaslon 1920 x 1200 bo poskrbel, da ne boste spregledali niti najmanjše podrobnosti. Huawei MediaPad M3 Lite ima IPS zaslon, ki poskrbi, da slika ni le ostra, ampak tudi natančna. Barve bodo vedno točno take, kakor bi morale biti. Vse fotografije bodo tako izgledale še bolj privlačno in barve na njih še bolj realne in živahne.

Tablica ima vgrajene štiri zvočnike priznane blagovne znamke Harman/Kardon, ki vam zagotavljajo edinstveno polnost in natančnost zvoka ter ustvarjajo stereo učinke, kakršne niste še slišali iz tabličnega računalnika. Izhod zvoka se prilagaja z dejanji na zaslonu in fizično (pokončno/ležeče) usmerjenostjo tabličnega računalnika.

Kovinsko ohišje poleg odlične uporabniške izkušnje in premium občutka, skrbi tudi za nizko temperaturo ohišja ob zahtevni uporabi. Tanek in lahek dizajn z minimalističnimi krivuljami so prava paša za oči v kovinski barvi.

Notranjost skriva baterijo s kapaciteto 6.600 mAh, ki lahko neprekinjeno zagotavlja do 10 ur predvajanja video posnetkov. Z njo bodo tudi najdaljša popotovanja postala bolj zanimiva. Prednost uporabniškega vmesnika EMUI 5.1, ki je prirejen za Android 7 Nougat je, da lahko zaslon razdelite na dve aplikaciji in na primer na eni polovici pišete e-pošto in na drugi polovici zaslona preverjate podatke v preglednici – torej vam ni več potrebno zapreti ene aplikacije, da bi lahko gledali drugo.

Ob osemjedrnem procesorju, ki poganja delovanje tabličnega računalnika, 4GB delovnega spomina in notranjim pomnilnikom s kar 32 GB pa vam Huawei M3 lite zagotavlja nemoteno upravljanje z vsemi aplikacijami.

Tablični računalniki hranijo veliko informacij, ki so nam pomembne, zato tudi zaščita ni zanemarljiv faktor. Tablični računalnik Huawei M3 lite ima vgrajen čitalnik prstnih odtisov, ki ne bo pustil nobeni drugi osebi razen vam ter tistim, ki jim zaupate, dostop do vaših aplikacij.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Izdelki

Odgovori