Nabiranje prahu, drobtine, živalska dlaka… vse to se dnevno nabira na naših tleh. Čez teden se nam ne ljubi sesati, čez vikend, ko končno najdemo čas zase in za družino, pa tudi ne. Si predstavljate, da bi lahko pozabili na sesanje za več tednov skupaj?

Posesano stanovanje brez truda

Najnovejši robotski sesalnik iRobot Roomba® s9+ predstavlja pravo malo revolucijo med sesalniki. Ne samo, da bo stanovanje posesal in očistil tudi slabo dostopne kote, kjer se nabira največ umazanije, tudi izpraznil se bo sam. Trenutno je ta robotski sesalnik najpametnejši, najmočnejši in najzmogljivejši robot Roomba® na svetu.

iRobot Roomba s9+

Brez skrbi pri čiščenju kotov

iRobot Roomba s9+ s polnilno postajo Clean Base™ s samodejnim praznjenjem zagotavlja najučinkovitejše čiščenje dosedaj zaradi naprednega 3D-senzorja, zmogljivega čistilnega sistema in tehnologije PerfectEdge®, ki jo sestavljajo 30 odstotkov širše dvojne gumijaste krtače in posebej zasnovana krtača za kote.

Vsaka krtača ima posebno gumijasto površino, ki je vedno v stiku s podi najrazličnejših vrst, od trdnih površin pa do preprog, in ki se po potrebi ustrezno prilagodi in uspešno odstrani tudi najmanjše delce, na primer prah in umazanijo, kot tudi dlake in večjo nesnago. Posebej zasnovana krtača za kote ima pet krakov, ki zgrabijo umazanijo in ostanke tudi iz najbolj nedostopnih kotov ter ob stenah in jih usmerijo na pot gibanja robota, ki jih nato posesa.

iRobot Roomba s9+

Adijo, plesen in alergije!

Ta robotski sesalnik bo poskrbel tudi za zrak. Vsebuje namreč prvi in edini protialergijski sistem Anti-Allergen System za robotske sesalnike, ki učinkovito ujame cvetni prah in plesni, ki povzročajo alergije, ter prepreči njihovo uhajanje tako iz robota kot iz polnilne postaje. Robot Roomba® s9 vsebuje visoko učinkovit filter High-Efficiency Filter, ki ujame kar 99 odstotkov plesni, cvetnega prahu in pršic.

Pomita tla, brez da bi se dotaknili krpe

Končno boste lahko uživali v pomitih tleh brez, da bi se dotaknili krpe! Robotski pomivalec iRobot Braava jet® m6 učinkovito očisti in obriše tla v domu. Krpo boste le namestili, za vse ostalo pa bo poskrbel pomivalec. Podobno kot Roomba s9+ uporablja tudi Braava jet m6 navigacijo iAdapt® 3.0 s tehnologijo vSLAM® in pametnim mapiranjem Imprint™, s pomočjo katerih pridobi tloris doma in vam pomaga določiti prostor, ki ga želite očistiti in pa urnik čiščenja.

Pametni pomivalec je odličen za čiščenje trdih površin, na primer lesenih podov, ploščic in kamnitih tlakov, očistil pa bo tudi kote. Pametno se bo izognil vsem oviram in preprogam, ko pa se o njegova baterija izpraznila, se bo sam vrnil na polnilno postajo in kasneje nadaljeval s čiščenjem.

Dinamični dvojec: Roomba® posesa, Braava jet® obriše

Ko robotski sesalnik konča delo, robotski čistilec tal samodejno začne delo. Povezava med robotoma se ustvari preko aplikacije iRobot HOME App kjer lahko izberete posamezne sobe, ki jih želite očistiti, ali pa kar celotno etažo. Roomba s9+ bo najprej posesal izbrano površino, ko pa se bo vrnil na polnilno postajo, se bo sprožil robotski čistilec tal Braava jet m6 in začel brisati.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Izdelki

Odgovori