Legendarna in priznana audio znamka JBL, posveča veliko pozornosti, da se s svojimi izdelki približa in prilagodi načinu življenja posameznika. Užitek v glasbi in svoboda gibanja, brez motečih kablov, je ena od prednosti slušalk, ki jih ponujajo najnovejše tehnologije.

JBL Everest  so razvili linijo slušalk za uporabnika, ki želi biti vseskozi povezan, v gibanju in je brezpogojno predan kakovostni glasbi. Pomembna lastnost prav vseh JBL Everest slušalk je, izjemen zvok v celotnem frekvenčnem razponu, od nizkih do visokih tonov s premišljeno ergonomsko udobnostjo in seveda svobodo poslušanja brez kablov. Seveda pa lahko glasbo poslušate tudi klasično, preko audio kabla.

JBL Everest V100BT

JBL Everest linija se začne z bluetooth ušesnimi slušalkami V100BT, ki predstavljajo preprosto in udobno nošenje, ter so posebej primerne na poti. Z vgrajenimi polnilnimi baterijami boste kar 8 ur uživali v čudovitem zvoku. Vgrajeni mikrofon vam omogoča prostoročno telefoniranje.

JBL Everest V300BT

Naglavne slušalke V300BT, poleg  bluetooth brezžične tehnologije prinašajo še funkcijo ShareMe2.0, s katero se lahko povežete z drugimi bluetooth slušalkami. Komfortne blazinice vam omogočajo udobno poslušanje. ShareMe 2.0 funkcija brezžično prenaša zvok tudi na druge slušalke. Vgrajeni mikrofon pa vam omogoča tudi prostoročno telefoniranje.

JBL Everest V700BT

Slušalke V700BT, so še bolj dovršena  izvedenka slušalk V300BT. Slušalke popolnoma prekrijejo ušesa, s polnimi baterijami pa lahko kar 25 ur uživate v glasbi. Najbolj dovršene slušalke iz serije JBL Everest so model V700BTNXT. Ponaša se s kar nekaj naprednimi funkcijami, kot so NXTGen, ki je napreden sistem za zmanjševanje šumov iz okolja. Sistem samodejno nadzira nivo  odpravljanja šumov iz okolja, kar je pomembno pri udeležbi v prometu, ko ste udeleženi kot pešec ali kolesar. Ko ste na avtobusu, vlaku, letalu ali zleknjeni doma na fotelju, pa nivo odprave šumov brezskrbno nastavite na maksimum, ter se tako popolnoma osvobodite zunanjih zvokov in prepustite zgolj in edinole glasbi. Sistem TruNote auto sound calibration avtomatično kalibrira zvok, in ga glede na obliko ušes vanje pošilja optimalen zvok. MY JBL Headphones APP funkcija pa  omogoča, da si s preneseno aplikacijo na telefon, nastavite osebne nastavitve, kot so prilagoditev visokih in nizkih tonov, nastavitve šumov iz okolja, ter nastavitve prostoročnega telefoniranja. Auto Off funkcija poskrbi, da potem, ko slušalke odložite, avtomatsko ugasnejo, ter tako podaljšajo avtonomnost baterije.

app

Toda zakaj bi ostalo le pri besedah. Da se prepričate o izjemnih lastnostih JBL Everest slušlalkah, vas vabimo, da se oglasite v naših poslovalnicah BIG BANG BTC Ljubljana, BIG BANG CITYPARK Ljubljana, BIG BANG Maribor Europark, BIG BANG Celje, BIG BANG Kranj in BIG  BANG Koper, ter  preizkusite DEMO JBL EVEREST slušalke. Enostavno se boste na njih priklopili s svojim telefonom, ter uživali v glasbi.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Izdelki

Odgovori