Spoznajte bluetooth prenosni zvočnik JBL GO, ki se ne bohoti s svojo velikostjo, temveč kakovostjo zvoka.

V zadnjih letih je zvok postal še veliko bolj mobilen, kot je bil pred tem. Tradicionalni prenosniki zvoka, kot so ipodi, mp3 in mp4 predvajalniki so se v določeni meri podredili zmogljivostim pametnih telefonov in tabličnih računalnikovIn če nekateri uživajo v intimi kakovostnih slušalk, drugi raje glasbo poslušajo na ves glas in ob tem srečno prepevajo. Spet tretji se radi družijo in ob tem poslušajo svoje izbrane izvajalce. In tu so svojo priložnost v svetu ponujanja glasbe izkoristile majhne, a kakovosnte naprave – prenosni bluetooth zvočniki

Primeren za vse trenutke.

Majhen a zmogljivBarvna paleta prenosnih zvočnikov JBL GO

Zvočnik JBL GO glasbo z vašega pametnega telefona ali tablice predvaja prek bluetooth povezave. Poganja ga vgrajena polnilna baterija, ki omogoča kar do 5 ur užitkov ob poslušanju glasbe. Vgrajen avtomatičen in priročen sistem, ki zmanjšuje hrup, tako da se zvočnik izklopi, ko sprejmete klic na telefonu. Na voljo je v več živahnih barvah. Na otip mehko in obstojno dvojno ohišje JBL GO ponuja navdušujoč in sodobno obliko, ki se poda vsakomur. Priložen pašček za nošenje omogoča, da zvočnik vzamete s seboj kadarkoli in kamorkoli greste.

Zgolj za dlan velik zvočnik z dimenzijami 8,2x3x6,7cm ponuja zares impresiven in detajlen zvok. Od čudovitih bas vibracij, do čistih visokih in srednjih tonov. Na voljo je kar v osmih barvah – črni, rdeči, oranžni, roza, sivi, modri, rumeni in smaragdno modri. V Sloveniji pa bo v začetku na voljo zgolj v črni, sivi, modri in oranžni barvi.

V video predstavitvi si oglejte vse lastnosti in čudovito obliko zvočnika JBL GO.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori