Boschev sesalnik Relaxx’x ProSilence je neverjetno tih in izjemno zmogljiv.

Z novim nastavkom za tla SilentClean in najnovejšim sistemom SilenceSound System, združuje Bosch Relaxx’x ProSilence osupljivo zmogljivost čiščenja in prijetno tiho delovanje. Vsi sestavni deli sistema RobustAir, ki omogoča temeljite rezultate čiščenja, pa so usklajeni do popolnosti.

Motor z nadzorom glasnosti

Posebno vzmetenje motorja v sesalniku Relaxx’x ProSilence zagotovi, da je uhajanje hrupa iz motorja znatno nižje. Zahvaljujoč najnovejšemu sistemu SilenceSound System je Relaxx’x ProSilence s samo 66 dB Boschev najtišji sesalnik brez vrečke.

Dvojni spoj zagotavlja stalen stik s tlemi ter temeljito zadrževanje prahu in osupljive rezultate na vseh vrstah tal. Nastavek SilentClean pa eden od najtišjih nastavkov za tla na tržišču. Aerodinamičen pretok zraka in večplastni dizajn pokrova aparata omogočajo trajno zmanjšanje hrupa, ki prihaja iz sesalnika.

Pameten samočistilni sistem SensorControl

Pameten samočistilni sistem je popolnoma avtomatski, kar zagotavlja, da boste od vašega sesalnika Relaxx’x leta in leta deležni optimalne učinkovitosti delovanja. Jasna prednost sesalnikov brez vrečke je, da nimate dodatnih stroškov s kupovanjem novih.

Pri sesalnikih brez vrečke centrifugalne sile v ločevalnem sistemu umazanijo ločijo od zračnega toka še preden zrak pride do prostora za prah, ki ga lahko izpraznite. Prednost: odpadejo dodatni stroški za vrčke za prah, posodo zap rah pa lahko izpraznite kadar želite.

Visokotehnološki filtrirni materiali

S svojim visokotehnološkimi filtrirnimi materiali je Relaxx’x ProSilence zadetek v polno, saj ti trajajo celotno življenjsko dobo aparata in se jih po potrebi enostavno opere z vodo. Ni samo tih, ampak tudi izjemno zmogljiv – zahvaljujoč inovativnemu sistemu RobustAir in popolnemu pretoku zraka.ž

Sistem RobustAir

Skrivnost izredne učinkovitosti čiščenja sesalnika Relaxx’x je Boschev sistem RobustAir™. Vsi sestavni deli, od katerih je odvisna stopnja učinkovitosti sistema sesalnika brez vrečke, so usklajeni do popolnosti. Boscheva napredna tehnologija: QuattroPower System z inovativnim HiSpin motorjem zagotavlja odličen pretok zraka, izjemno sesalno moč in nizko porabo.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori