Spoznajte pametne pripomočke, ki vam pomagajo spati bolj kakovostno, vas vabijo k gibanju in so čudovit sodoben modni dodatek.

Fit zapestnice so pametni pripomoček,  ki je z vami ves čas. Podnevi spremlja vaše korake in porabljene kalorije, ponoči pa aktivnosti vašega spanca.  Namenjene so vsem, ki stremijo k bolj zdravemu načinu življenja oziroma že dlje časa razmišljajo, da se bodo tega aktivno lotili. Z uporabo Fit zapestnic boste spremenili svoj pogled na aktivnosti, prehranjevanje, hojo in spanje. Pravzaprav je povsem preprosto  – če se želite več gibati, bolje spati in bolj zdravo jesti – so Fit zapestnice prava naprava odločitev.

PovezljivostS povezljivostjo na vsakem koraku ažurno spremljajte vse svoje aktivnosti.

Fit zapestnice se povezujejo z veliko večino sodobnih pametnih naprav, ki jih poganjajo zadnje različice Android in iOS operacijskih sistemov. Nekatere sicer podpirajo tudi ostale mobilne operacijske sisteme, vendar je glavnina nabora še vedno skoncentrirana na največja dva. Zapestnica se z vašim pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom poveže prek proizvajalčeve mobilne aplikacije.

Ker vemo, da je srčni utrip eden izmed kazalcev naše kondicijske pripravljenosti in vzdržljivosti, lahko določene modele Fit zapestnic povežete z merilniki srčnega utripa, ter tako svojo vadbo prilagodite svoji kondicijski pripravljenosti.

Spremljajte svoje spalne navade in jih po potrebi spreminjajte.

Spanje

Zapestnice beležijo tudi cikle vašega spanja in vam v aplikacijo na pametni napravi ažurno pošiljajo obvestilo o tem, kakšen je bil vaš spanec prejšnjo noč.  Prek aplikacije boste zjutraj dobili podatek, kako dolgo ste spali in kolikokrat te se zbudili, koliko časa ste bili v globokem spancu, kako nemirno ste se med spanjem premetavali in kako dolgo ste potrebovali, da ste trdno zaspali. To seveda pomeni, da lahko z natančnim pregledom svojih spalnih aktivnosti te tudi spreminjate in ugotovite kaj vam pomaga, da je vaš spanec  boljši in dnevna aktivnost na višjem nivoju. Ker ima večina izmed produktov budilko, vas bo le ta zjutraj prebudila z nežnim vibriranjem.

Gibanje

Fit zapestnice merijo vaše gibanje 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Spremljajo vaše prehojene korake, pretečeno razdaljo, porabljene kalorije in vas opozarjajo na predolgo sedenje.  Preko aplikacije lahko nastavljate tudi dnevne cilje po svoji meri. Zapestnici sporočite, da želite opozorilo na gibanje vsaki dve uri ali pa nežen opomnik, če je dnevni cilj prehojenih korakov ali izgubljenih kalorij na nezadovoljivi ravni. Tako boste vedeli, da je bil dan gibalno neaktiven ter, ter da je potrebno do večera še marsikaj postoriti.

Ugotovite ali se gibate dovolj in koliko kalorij porabite.

Aplikacije

Vsaka Fit zapetnica je združljiva s svojo aplikacijo, ki jo namestite na pametno napravo. Preko aplikacije spremljate vse zgoraj naštete meritve, svoje aktivnosti spremljate dnevno in primerjate napredek. Fit zapestnice lahko nosite povsod. V postelji, v telovadnici, pod tušem. So lahke in nemoteče. Poleg tega so tudi sodoben in ličen modni dodatekZ določenimi produkti smo v povezavi s pametnim gsm aparatom tudi ves čas povezani. Zapestnica nas namreč opozori na sprejeti sms ali klic. Na zaslonu se nam izpiše ime pošiljatelja oziroma klicateljaFit zapestnice so idealni spremljevalec tako za rekreativne športnike kot vse, ki to še želijo postati.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori