Sesalniki s ciklonskim delovanjem? Le kaj je to, boste vprašali. Rowenta sesalniki brez vrečke so zahvaljujoč tehnologiji filtracije ustvarjeni, da trajno dosežejo neprimerljivo učinkovitost, z nizko stopnjo hrupa.  Sesalna glava visoke učinkovitosti odstranjuje tudi najbolj trdovratno umazanijo iz velikih površin, prav tako se vgrajen nastavek za reže z lahkoto prilagodi vsaki vrsti površine.

Multi Cyclonic tehnologija sesalnikov

15 let raziskav za zmanjšanje hrupa

V petnajstih letih raziskovanja, je Rowenta ustvarila 3 ključne elemente za razvoj oblike sesalnika, ki vpliva na znižanje stopnje hrupa. Silence tehnologija je zasnovana na edinstvenem vzmetenju motorja, ki zmanjšuje vibracije in ima številne dodatke z veliko, zračno, nepropustno cevjo, ki zmanjša hrup pretoka zraka. S pomočjo neslišno tihe sesalne glave, diskretno in učinkovito odstranjuje ves prah. Naprave so opremljene z velikimi kolesi iz mehke gume. Sesalnik se lahko uporablja z visoko stopnjo diskretnosti tudi na parketu ali kamnu.

Izjemni rezultati čiščenjaRowenta sesalnik

Multi Cyclonic tehnologija zagotavlja izjemno učinkovitost čiščenja, ki je namenjena, da traja. Cyclonic sistem brezhibno odstranjuje prah iz zraka in ga zadrži v zbiralniku. Zaradi tega je moč sesalnika dalj časa ohranjena in filtri ne zahtevajo pogostega vzdrževanja.

3AAA učinkovitost

Sesalniki brez vrečke so opremljeni z visokoučinkovitimi filtri, ki  99,98 % posesanega prahu zadržijo v zbirniku. Filtri vrhunske kakovosti zadržijo celo mikroskopske delce, ki lahko zmanjša porabo električne energije za kar  50 %.

Vrhunska učinkovitost Rowenta sesalnika

Sesalna glava visoke učinkovitosti je primerna za vse vrste površin

Sesalniki so opremljeni z novo sesalno glavo, ki učinkovito odstranjuje prah in umazanijo iz vseh vrst površin: preprog, parketa in kamna.

Vrhunska zmogljiva glava sesalnika Rowenta

Nadzor prahu z enim dotikom

Ni več stika s prahom! Rowenta sesalniki brez vrečke so opremljeni z edinstvenim Clean Express Ergo sistemom. Zbirnik prahu se lahko odstrani in izprazni z uporabo samo ene roke. Samo potegnite, pritisnite in izpraznite: enostavno in higijensko!

Enostavna uporaba sesalnika Rowenta

Praktičen

Easy Brush ščetka je vgrajena v ročaju in vam omogoča, da z lahkoto očistite vse vrste površin, še posebno tiste občutljive.

Enostavno rokovanje sesalnika Rowenta

Učinkovita filtracija za čist zrak

V zbirniku se zadrži kar 99,98 % prahu.  Filtri vrhunske kakovosti zadržijo celo mikroskopske delce, ki so lahko vzrok za nastanek alergij in astme.

Kakovostna filtracija zraka

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Izdelki

Odgovori