Počasni polžasti sokovniki iz sadja in zelenjave iztisnejo največji delež kakovostnih vitaminov v slastne barvite napitke. Oglejte si video, ki prikazuje delovanje sokovnika Panasonic.

Panasonic je predstavlja svoj prvi Slow Juicer, ki omogoča, da ustvarite zdrave pijače in zamrznjene dobrote iz trše hrane, ne da bi poškodovali pomembne hranilne snovi in encimePanasonic Slow Juicer je enostaven za čiščenje, ustvarja manj hrupa in omogoča priročen način, da vključi sokove v vašo dnevno rutino. Priloženi so tudi recepti za ustvarjanje zamrznjene hrane in pijače, kot so sladoled in koktajli – kot nalašč za zabaven prijatelji in družino.

To ni kosilnica!

MeSokovnik Panasonic omogoča stiskanje kakovostnih in zdravih sokov ter sladoledov.dtem ko tradicionalni sokovniki režejo in vrtijo hrano – kot kosilnica – kar uničuje hranilne snovi v hrani, metoda počasnega sokovnika zagotavlja bolj učinkovit način pridobivanja tekočine iz sadja in zelenjave. To zagotavlja boljši izkoristek svežega in zamrznjenega sadja terzelenjave v primerjavi s tradicionalnimi sokovniki. Panasonic Slow Juicer sadje in zelenjavo stiska in mečka, kar preprečuje poškodbe hranil in omejuje dovod toplote in zraka in na ta način v soku ohranja več hranljivih snovi, okusa, barve, vitaminov in encimov.

Na primer: sok iz ananasa (200g) in kumare (100g) narejen s Slow Juicerjem vsebuje približno dva krat toliko vitamina C v primerjavi z sokom izdelanim s tradicionalnim sokovnikom.

Ne pušča usedlin.

Mami! En sladoled bi.

Preprosto. Za razliko od tradicionalnih sokovnikov pri katerih motor deluje z visoko hitrostjo, MJ-L500 obdela zamrznjeno hrane z lahkoto. Omogoča obdelavo zamrznjene hrane, tako da lahko kadar koli v dnevu uživate tudi sadje in zelenjavo, ki ste je ravnokar vzeli iz zamrzovalnika. Kot nalašč za vroče poletne dni, ko si zaželite hladne osvežitve. S sokovnikom je pravzaprav možno stiskati vse. Tudi trdo sadje in zelenjavo kot so jabolka, korenje, ingver oziroma mehko kot so banana, kumare, meta

Sokovnik je priročen in enostaven za uporabo saj omogoča enostavno čiščenje in razstavljanje aparata in tako omogoča pripravo najširšega spektra zdravih sokov. Razvit je bil za obdelavo različnih trše in zamrznjenih živil, ki ga mnogi sokovniki za visoke hitrosti, ne morejo učinkovito obdelati.

Tako lahko sokovnik kreativno uporabite za pripravo zamrznjenih živil, kot so sladoled, gelato, sorbet, zamrznjen jogurt in zamrznjeni koktajli.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Izdelki

Odgovori