Spoznajte posebne stekleničke Aqua in Citrus Zinger, ki spreminjajo način pitja vode.

Zaradi stresnega in hitrega tempa življenja velikokrat pozabimo, kako pomembna je voda za naše telo in organizem. Če vodi dodamo še dragocene vitamine iz svežega sadja in zelenjave, pa smo za izboljšanje ali ohranjanje zdravja naredili že velik korak. V ta namen je podjetje Zinganything obogatilo svojo ponudbo z dvema inovativnima in priročnima stekleničkama Aqua Zinger in Citrus Zinger, ki ne vsebujeta škodljivih kemikalij Bisfenol-A (na kratko BPA) in EA (Estrogen activity) substanc.

Aqua Zinger

Aqua Zinger 

Steklenička Aqua Zinger ima edinstveno sposobnost kreiranja povsem naravnih sadnih napitkov, obenem pa poveča tudi pogostost zaužitja vode v našem vsakdanu. Narejena je iz nerjavečega jekla, v steklenem spodnjem delu pa ima vgrajen mlinček z zaščitno mrežo, ki zagotavlja pretok okusa sadja po celotni steklenički in hkrati ohranja koščke sadja na dnu steklenice. Sveže sestavine naložite v spodnjo posodico, vstavite mlinček in vse skupaj privijete na zgornji del. Nato odvijete pokrovček na vrhu, vlijete vodo in dobro pretresete. Topel ali hladen napitek je pripravljen, temperaturo pa ohranja vakuumsko izolirana dvojna stena stekleničke.

Aqua Zinger receptiAqua Zinger

Jagoda, robida, pomaranča
3 sveže jagode
– 3-4 robide
– koščki pomaranče ali klementine
– hladna voda

Robida, pomaranča
– 4-6 robid
– koščki pomaranče ali klementine
– hladna voda

Jagoda, meta
3-4 sveže jagode
– lističi mete
– hladna voda

Jagoda, limona
3-4 sveže jagode
– koščki limone (odstranite lupino in narežite na majhne koščke)
– hladna voda

Citrus Zinger

Steklenička Citrus Zinger je zasnovana posebej za pripravo napitkov iz citrusov. Omogoča enostavno ožemanje svežega soka z vgrajenim ožemalnikom na dnu stekleničke. Tako lahko na vsakem koraku v svoje telo vnesete potrebne vitamine in si pripravite okusne in zdrave napitke z limonami, limetami ali pomarančami. Obogatite svojo vodo z vitaminom C in se prepustite razvajanju polnega okusa sveže limonade.

Citrus Zinger

Obe steklenički sta primerni tako za hitro in aktivno življenje v šoli ali službi, kot tudi za uporabo doma. Z njima se lahko odpravite na jogo, v pisarno ali na potep v mesto. Steklenički sta privlačnega videza, vzdržljivi in v različnih barvnih odtenkih, poleg tega pa sta narejeni iz popolnoma varnih materialov.

Prepustite domišljiji prosto pot z ustvarjanjem lastnih receptov in preizkušanjem različnih okusov, pri tem pa ne pozabite popiti zadostne količine tekočine.

Limona, pomarančaCitrus Zinger
– 1/2 limone (ali cela limona)

– 1/2 pomaranče ali klementine
– hladna voda

Limeta in med
1 limeta
– žlička medu
– hladna voda
– dobro pretresite

 

 

 

Oglejte si še video, ki prikazuje uporabo stekleničke Citrus Zinger.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori