Pečica ponuja pametne in funkcionalne rešitve. Priključek USB vam omogoča, da na pečico naložite družinske fotografije ali recepte vaših najljubših jedi.

Beko pametna pečica je sodobna naprava, ki vam ne bo le olajšala kuhe in peke, temveč bo postala vaš napredni kuhinjski pomočnik, ki bo na LCD zaslonu stresal pametne in funkcionalne rešitve. Četudi niste vešči kuhanja, bodo nad vašimi kuharskimi spretnostmi navdušeni prav vsi – od družinskih članov do najbolj pestre druščine prijateljev. S kulinaričnimi dosežki pa boste presenetili še sami sebe.

Na velik barvni LCD zaslon si lahko preko USB vhoda naložite fotografije odlične večerje, ki ste jo pred dnevi pripravili za prijatelje, slike z nedavnih počitnic ali fotografije vaše družine, za katero ravno pripravljate kosilo. Pogled na zadovoljne obraze je lahko odlična motivacija za dobro kuho in inovativne kulinarične poizkuse.  

Sprehodite se skozi deset enostavnih korakov in vašo pečico opremite s svojimi recepti.

1 – Izberite gumb “My Recipes” – moji recepti

Beko pametna pečica

2 – Izberite gumb “Dodaj nov recept”

Beko recepti

3 – Naslovite recept, ki ga želite shraniti (Pica, pečenka, kuhana zelenjava, krhko testo …) in kliknite “Start”

Naloži recept

4 – Dodajte sliko, ki bo prikazana v vaši knjižnjici receptov in po kateri boste hitro prepoznali želeno jed. Kliknite gumb “Add Photo” in naložite vašo fotografijo ali jo najdite na internetu. Zraven pripravite še kratek opis jedi.

Naloži recept na pečico Beko

5 – Vpišite sestavine, ki jih potrebujete za pripravo jedi. Z gumbom “Add Page” dodajate nove prostore za sestavine. Dodajate jih lahko tudi naknadno, v kolikor kakšno pozabite.

Beko pametna pečica z recepti 

6 – V naslednjih korakih si lahko s fotografijami označite najbolj pomembne korake recepta. Npr. slika testa in pripis koliko časa mora počivati, da bo slastno hrustljav.

Beko pečica

7 – Podobno kot na prejšnji sliki, si označite pomemben korak, ki ga ne smete izpustiti, ko pripravljate jed.

Beko pečica-recept 6

8 – Zabeležite lahko vsak korak na poti recepta, ali pa si s slikami in opombami označujete zgolj najpomembnejše trenutke.

Beko pečica-recept 8

9 – Na koncu natanačno izberite še način in vrsto pečenja, ki si ga bo pečica zapomnila in vam s tem ob prihodnjih uporabah istega recepta privarčevala čas. 

Cooking mode pomeni način pečenja, ki je najprimernejši za jed, ki jo pripravljate. Izbirate lahko med raznovrstnimi načini in že prednastavljenimi jedmi. 

Nastavite temperaturo in čas peke ter željen nivo peke v pečici (najnižje, na sredini ali najvišje) ter okvirno težo hrane, ki jo boste dali v pečico. 

V kolikor želite, da se pečica tudi predhodno segreje (pri peki pice je to pomembno) obkljukajte spodnjo oznako. 

Kliknite “Finish” in recept bo zabeležen v spominu pametne pečice Beko. 

Beko pečica-recept 9

Vaš recept je pripravljen in zabeležen v spominu pametne pečice Beko. Ko boste prihodnjič pripravljali na primer pico, bo pečica že kar nekaj dela opravila za vas. 

Beko pečica-recept 10

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori