Leto 2015 predstavlja prelomnico v svetu zabave, katerega je obnorel prihod linije Sonyjevih vrhunskih 4K televizorjev in začetek košarkarske vročice, ki bo jeseni prevzela vse prave Sony navijače.

Tik pred pričetkom priprav na košarkarsko doživetje leta Sony predstavlja svojo linijo televizorjev vrhunske
ločljivosti 4K
. 12 televizorjev, ki se ponašajo s sliko kakovosti 4K, dovršeno Android TV™ izkušnjo uporabniškim vmesnikom One-Flick Entertainment, ultra tankim dizajnom in zvokom visoke ločljivosti, je odslej na voljo tudi na slovenskem trgu.

Raziskujte z Android TV 

Predstavljate si, da vse, kar radi počnete na telefonu ali vašem tabličnem računalniku, uzrete na velikem zaslonu. Uživajte v posnetkih tekem in odločilnih metov na koš na Sonyjevih televizorjih.

 Daljinski upravljalnik s sledilno ploščico na dotik in vgrajenim mikrofonom z uporabniškim vmesnikom One-Flick Entertainment vam omogoča hitro in enostavno iskanje želenih vsebin. Z njim boste udobno brskali med televizijskimi kanali, spletnimi videoposnetki, fotografijami in drugimi vsebinami. Z intuitivnim upravljalnikom bodo poglavitne funkcije Sony Android TV™-ja na dosegu roke.

Google Cast™ omogoča enostavno pošiljanje vsebin z vašega pametnega telefona ali tabličnega računalnika na televizor. Hitro, zabavno in enostavno. Po ogledu napetih košarkarskih tekem v živo pa lahko zajete posnetke na pametnem telefonu vsem prijateljem pokažete na velikem zaslonu.

S funkcijo Voice se lahko s svojim pametnim Sony Android TV televizorjem tudi pogovarjate. Z Voice Search boste izvedeli vse o svojem najljubšem košarkarju, Voice Question pa vam bo odgovoril na vsa še tako nenavadna vprašanja, ki se vam podijo po glavi in za katera ste mislili, da ne boste nikoli dobili odgovora. Z Voice Control pa odprite YouTube ali katerokoli drugo aplikacijo in prisluhnite uradni himni evropskega košarkarskega prvenstva.

acs-03

Poiščite aplikacije in igre v Google Play™, odprite svoje najljubše na pametnem Sony Android TV televizorju in se potopite v deželo neskončnega razvedrila. Igro lahko pričnete tudi na pametni napravi in z njo nadaljujete na velikem zaslonu, s čimer boste prebudili otroka v sebi.

S 4K procesorjem X1 do slike vrhunske ločljivosti 4Kx-reality

Najnovejši Sony 4K procesor X1, ki odlikuje novo generacijo Sonyjevih televizorjev, zagotavlja senzacionalno sliko vrhunske ločljivosti. Prevzela vas bo kristalno jasna slika, barvitost in visoki kontrasti, ki bodo vsakega košarkarja predstavile v vsej njegovi veličini tudi na najtanjšem televizorju 4K na svetu, Sony Bravia X90C.

Spoznajte televizor prihodnosti

Linija letošnjih televizorjev BRAVIA ni le pametnejša, temveč tudi tanjša. Najvitkejši televizor X90C se namreč ponaša z le 4,9 mm debeline, a v sebi združuje vse, po čemer hrepeni sodoben človek. S svojo elegantno zasnovo bo prevzel ljubitelje dovršenega interierja, z naprednimi Sony tehnologijami pa bo prepričal še tako zahtevnega tehnološkega navdušenca.

S televizorjem prihodnosti lahko spremljate vznemirljive trenutke napetih košarkarskih obračunov in vzklike navijaških tribun ter si tako pričarate pristno vzdušje evropskega košarkarskega prvenstva v lastnem domu.

Oglejte si, kako dobro je lahko videti televizija

sony-android-tv-tv_life_02-970x0-970x516

Sonyjeva zmogljiva tehnologija za obdelavo slik čudovito izboljša vsako slikovno piko. Posamezne dele prizora analizira in uskladi s posebno zbirko slikovnih podatkov. Odpravljanje šumov s tehnologijo X-Reality PRO omogoča odstranjevanje različnih vrst šumov iz analognih in digitalnih televizijskih signalov, plošč DVD in Blu-ray ter celo digitalnih fotografij.

Bolj tekoče in naravnejše gibanje

Tehnologija Motionflow XR vam pri vseh vsebinah zagotavlja izjemno tekočo sliko pri hitrih akcijskih prizorih.

Povežite z NFC

Vsebino mobilne naprave Xperia™ brezžično prezrcalite na televizor BRAVIA s tehnologijo NFC z enim dotikom.

apps

Predvajajte fotografije in posnetke iz telefona

Fotografije in videoposnetke v pametnem telefonu lahko predvajajte v polni visoki ločljivosti, kar omogoča povezava MHL.

Spremljanje vsebin obogatite s TV SideView

Z aplikacijo TV SideView lahko iščete in snemate najljubše TV-oddaje ter se o njih pogovarjajte. Ta pametna aplikacija omogoča upravljanje televizorja in preverjanje sporedov programov s pametnim telefonom.

Snemanje na trdi disk USB

Spremenite televizor v digitalni snemalnik. Najljubše oddaje shranjujte na zunanjem trdem disku USB in si jih oglejte, kadar želite.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Izdelki

Odgovori