Ene se vgradijo, druge pa očistijo same.

Vrste kuhinjskih pečic?

Piroliza je tehnologija čiščenja, pri kateri se pečica očisti popolnoma sama. S pritiskom na tipko se med pirolitičnim samo čiščenjem notranjost pečice segreje na 480 °C in umazanijo pretvori v pepel, ki se po končanem postopku enostavno obriše z vlažno krpo.

Samostojna pečica pomeni, da sestoji zgolj iz ene enote (pečica in plošča »v enem«). Poznamo vgradne samostojne pečice in prostostoječe samostojne pečice. Vgradna samostojna pečica pomeni, da lahko pečico vgradimo v komplet kuhinjskih omar in kuhinjskega interiera in jo obdaja pult ali omara. Medtem ko samostoječa samostojna enota stoji sama za sebe in je del našega kuhinjskega interiera.

Vgradna pečica pomeni, da lahko pečico vgradimo v komplet kuhinjskih omar in kuhinjskega interiera, ki ga obdaja pult ali omara.

Kaj pomeni, če ima pečica filter proti neprijetnim vonjavam?

Med normalnim pečenjem grelec zažge delce maščobe in CO pretvori v CO2. Na ta način je zrak v kuhinji brez neprijetnih vonjav in škodljivega plina CO.

Kaj pomeni, če ima pečica katalitično zadnjo steno?

Katalitične plošče, ki so nameščene v notranjosti pečice, pri pečenju absorbirajo maščobo in zmanjšujejo neprijetne vonjave. Tako pri čiščenju ne boste potrebovali agresivnega čistilnega materiala in močnih čistilnih sredstev.

Funkcija »povečanje temperature«?

Funkcija povečanja temperature je bila zasnovana za prihranek časa. Pri tej nastavitvi se za hitro pred segrevanje hkrati aktivirajo vsi elementi segrevanja. Pečica se segreje 35 odstotkov hitreje kot pri standardnih funkcijah. Ko pečica doseže želeno temperaturo, se samodejno preklopi na prednastavljeni način pečenja.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori