Pečica, ki ponuja najbolje dveh svetov – zdravo pripravo jedi in preprosto čiščenje

Odkrijte nov svet okusa

Para v kombinaciji z vročim zrakom spremeni povsem običajne sestavine v neobičajne jedi.  Danes je lahko ta kulinarična posebnost vaša skrivna sestavina do preprosto izvrstnih jedi.

Ustvarite okuse kot pravi šefi v restavracijah

Vendar brez truda, ki ga morajo vložiti profesionalni kuharji. Profesionalni kuharji pri pripravi vrhunskih jedi pogosto uporabljajo kombinacijo pare in vročega zraka. Electrolux z novo parno in pirolitično pečico posnema njihovo znanje in izkušnje ter vse prenesli v pečico, ki je sedaj na voljo tudi vam. Razveselite svoje najdražje z zdravimi in okusnimi jedmi, ki so sočne v notranjosti ter imajo hrustljavo zapečeno skorjo. Vaši gostje bodo zagotovo presenečeni in navdušeni nad rezultati jedi, ki jih boste ponudili.

Pirolitična pečica ElectroluxKako deluje?

Skrivnost je v kombinaciji! Deluje tako, da kombinira funkcijo pare z vročim zrakom. Vlažna atmosfera minimizira izgubo teže živila in poskrbi za zadrževanje vitaminov in mineralov, ter tako omogoči, da jed ostane sočna. Vroči zrak deluje neprestano, para pa se vpihuje skozi za to namenjene injektorje. Razmerje vročega zraka in pare je ¼ – 25% vlage. Temperatura pečenja se izbira kot običajno, a je za parno funkcijo prednastavljena minimalna temperatura 140°C. Kdaj pride tovrsten način priprave jedi najbolj do izraza! Ta način priprave jedi je primeren predvsem za pečenje mesa, gratiniranje, peko kruha ali peciva ter pogrevanje že pripravljene hrane. Pečico lahko uporabljate tudi kot povsem običajno pečico, brez uporabe pare!

Popolna kombinacija za zdrave in okusne jedi

STEAM KIT – Posebna posoda, ki omogoča kuhanje s 100% pare. Jedi pripravljene s pomočjo pare ohranijo več mineralov in vitaminov ter polnost okusa.

Kakodeluje Steamkit?Posoda Steamkit

Steamkit je posoda za kuhanje s paro. Je dodatna oprema nove kombinirane parne pečice s pirolizo. Deluje tako, da se para vpihava skozi injektorje neposredno v posodo. Tako se ustvari optimalna atmosfera za pripravo različnih jedi z uporabo 100% pare. Posodo priporočamo za pripravo vseh vrst jedi od zdrave zelenjave, ki bo ohranilaminerale in vitamine do sočnega piščanca s hrustljavo skorjico.

Nič več neprijetnega drgnenja vaše pečice

Izkoristite moč pirolize. Pozabite na ure in ure drgnjenja … Jedka kemična čistila niso več potrebna – in to vse za manj kot 50 centov*. Pečico s samodejnim pirolitičnim čiščenjem lahko očistite s pritiskom tipke in izbiro funkcije čiščenje s pirolizo. Pečica se segreje na zelo visoko temperaturo. Pri tem se vsa nečistoča spremeni v fin pepel, ki ga ob končanem programu preprosto obrišete z vlažno krpo.

* naveden strošek pirolize je preračunan z vklopom dolgega programa (150 min), katerega poraba znaša 6,444 kWh pri 0,06749 EUR/kWh (povprečna cena električne energije pri izbranem dobavitelju električne energije). Poraba energije kratkega programa pirolize (90 min) znaša 4,034 kWh. Podatki veljajo za model pečice EOC6631AOX. Za preračun porabe v vašem primeru se obrnite na svojega dobavitelja električne energije.

Oglejte si video delovanja samočistilnega sistema – PIROLIZA.

Parna pečica s pirolizo EOC6631AOX PIROLIZA

Kombinirana PARNA pečica s PIROLIZO – Edina na tržišču z XXL notranjostjo!

Nagradna igra Electrolux

Specifikacija artikla – EOC6631AOX

• Multifunkcijska pečica s funkcijami s paro
• Na prstne odtise neobčutljiva površina iz nerjavečega jekla
• Sonda za meso
• Samočistilni sistem s pirolizo
• Opomnik za pirolitično čiščenje
• Samodejno predlaganje temperature
• Elektronski regulator temperature
• Funkcija samodejnega zaklepanja
• Elektronska funkcija zaklepanja za varnost otrok
• Kazalo preostale toplote
• Razpredelnica z navodili za pečenjena notranji strani vrat
• Ventilator za hlajenje
• Priloženi pekači s pečico: 1 pekač za sladice iz sivega emajla, 1 globoki pekač iz siveka emajla

Vir: Electrolux Slovenija
Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori